Idag har jag funderat lite, jag kom fram till att bloggen får vara kvar tills vidare. Får se hur länge och vad det blir av det hela. Men jag tycker ju att det är kul. 

Så vi går vidare till dagen:

Idag va första dagen för Milou på förskolan efter julledigheten och det gick bättre än förväntat att lämna henne där. 
Jag har haft lite ångest över detta eftersom det bara blir en vecka ungefär, sen tar ju David ut 1 månads pappa ledighet och hon kommer inte vara på förskolan under den tiden. 
Känns som man skolar in på nytt efter 2 veckor för att sen ta bort henne igen för att sen skola in henne om en månad igen. 

Men det gick som sagt bra vilket va en stor lättnad.
Jag själv har i stort sett bara gjort grejer som behövdes göras medan Milou va på förskolan. Finns mycket kvar men har bockat av en hel del från att göra listan idag.

Ikväll när David slutat så ska vi ut till mina föräldrar och fira pappa som fyller år idag. 

David ringde och fråga om vi skulle köpa brandlarm till honom eftersom dom har väldigt bra personalpris på det just ju... Han är verkligen inte bra på presenter, förutom till grannen.
 Det är ju en sak om pappa hade sagt att han vill ha det eller att dom behöver det. Men jag sa att han kan köpa det om han vill så köper jag något annat. 

Ibland undrar jag om han ens funderar på vad som är en bra, rolig eller passande present för någon annan eller om han själv bara tycker att det är en bra grej.

Kommentera

Publiceras ej