Då har jag använt the ordinary i 4 veckor och tänkte berätta lite vad jag tycker om produkterna. Jag beställde ju hudvård för torr hy+the caffeine solution.
 
Det första jag vill säga är att jag tycker att det är lite oklart hur man ska använda produkterna när man är helt ny på dom. Jag försökte läsa mig till det så mycket som möjligt men fick till sist testa mig fram för vad som funka och hur det kändes på huden.
 
Det första jag la märke till när jag börja med produkterna va att man måste vara snabb, för hinner serumen torka in innan man lägger på dagkrämen eller oljan så flagnar dom under tiden man smörjar in sig, så det ser ut som att man går runt med torra hudflagor i ansiktet. 
 
Det tredje är att det är många steg. Man kan självklart välja själv hur många steg man vill göra det till, men jag beställde ju återfuktning, ett serum som gör huden klarare och slätare, peeling samt olja för kvällen och dagkräm. Jag kan säga att en vanlig vardag om jag hade jobbat hade denna hudvårdsserie aldrig fungerat för mig. Det är för många steg och tar för lång tid eftersom man måste låta det torka emellan, som jag upplevde det i alla fall. 
 
Efter ca 1-2 veckor började jag få lite finnar, vilket inte är konstigt eftersom det brukar börja med att bli lite sämre innan det blir bättre när man testar ny hudvård. Jag tror att det va i ungefär samma period så såg jag faktiskt ett ganska fint resultat på min hud. Den va slätare och mer klar. Jag tycker också att den har blivit mer spänstig. 
 
Vecka 3, alltså förra veckan va det dock något som gick fel. Det kändes lixom knottrigt runt näsan och på hakan. Det va som att huden va lite upphöjd just där också. Jag vet inte vad det va som hände men det la sig efter typ 2 dagar. 
 
Jag ska också tillägga att jag har slarvat några dagar och så har jag låtit huden vila något dygn. Ville även se hur huden såg ut utan alla dessa serum och krämer och första gången tyckte jag att det såg bra ut, men igår så såg jag väldigt torr ut igen och mina små "plitor" har kommit tillbaka som jag hade innan jag börja med denna hudvården. 
 
The caffeine solution ljusade mycket riktigt upp under ögonen, men det tog inte bort mina mörka ringar.
 
Så för att summera det hela:
Det positiva är att det är ett billigt märke, det ger säkert jätte fina resultat om man inte har någon större problemhy eller är jätte torr. (En gissning och återigen hur jag upplever det) Det är dryga produkter som räcker länge. Hylauronic (återfuktningsserumet) är det jag använt mest, både morgon och kväll och den är det näst intill hälften kvar av. Resten förstår ni ju då att det är mer än 50% kvar i.
 
Det negativa är att jag inte upplevde att det hjälpte för mig, jag tycker det är för avancerat och för många steg för att känna att man har en fulländad hudvård. Jag vill ha få och enkla steg helt enkelt. Jag är lite besviken över att min hy såg nästan lite torrare ut än innan jag börja med dessa produkter och upplever dessutom att den har blivit känsligare. Ska även tillägga att det känns som att produkterna inte sjunker in i huden utan ligger som en hinna utanpå, så när man kör flera produkter så känns det bara som att man bygger på den hinnan.
 
Detta va inget märke för mig helt enkelt och jag har beslutat mig för att sluta anväda det. Jag har faktiskt lagt upp det på tradera för att sälja eftersom det fortfarande är så mycket kvar av produkterna. Får jag inte sålt det så kommer jag nog ge bort det till någon som vill ha.
 
Jag hade tänkt att lägga upp före och efter bild på mitt ansikte, men eftersom jag inte märker någon förbättring direkt, utöver en kort period, så bestämde jag mig för att lägga upp denna bilden igen.
 
 
Rengöringen från m.picaut gillar jag däremot. Den känns skön och man känner sig inte stram och torr efter att man använt den. Det är som att den lämnar kvar ett litet lager av fett nästan, vilket jag gillar för min extremt torra hy just nu. Trodde aldrig jag skulle säga det. (Har tidigare haft fet/blandhy och kanske något yttorr emellanåt)
 
Eftersom jag inte använder smink så ofta så har jag inte testat den på det så många gånger, men jag tycker att den verkar ta bort det relativt bra. Jag känner mig dock nästan aldrig ren efter så jag tvättar gärna flera gånger och vill egentligen köra med något ansiktsvatten/toner på en pad för att se att allt är borta. Så det är lite svårt att bedömma för mig.
 
Tills jag hittar någon ansiktskräm som intresserar mig och inte är så farligt dyr så kommer jag fortsätta med rengöringen sen köra med en facemist och ett ansiktsserum samt en ögonkräm som jag fick från Beautyboxarna. 
 
Om ni har testat detta märke, hur upplevde ni det?
#ansiktsvård, #hudvård, #theordinary,

Kommentera

Publiceras ej