Jag kunde verkligen inte somna igår kväll. Lyssnade på 3 eller 4 podd avsnitt samtidigt som jag bara låg och vred och vände på mig. Testa också att bara ha det tyst, inget funka.
 
Medan jag låg där sväva tankarna iväg till Milous rum. Jag fundera på hur jag ska göra där inne, om jag på något bra sätt kan återbruka 2 byrås som inte är speciellt smidiga just nu och som jag egentligen hade tänkt att sälja eller slänga. Kom fram till några alternativ som jag ska kolla på ifall det funkar och blir bra. Problemet just nu är att det behöver bli lite mer plats samtidigt som vi behöver någon bättre förvaring...
 
När jag höll på att slumra till börja Milou låta och jag blev på helspänn direkt, tänkte att nu vaknar hon säkert och vill ha flaska. Men icke. Klockan 2 vakna hon och jag hade inte hunnit somna än. Gick upp och gjorde en flaska och sen gissar jag på att jag somna vid halv 3.
I morse fick jag väcka henne och det första hon sa va:
-Nu räcker det.
Man märker att hon snappar upp mycket nu, men det som verkar fastna är när man "skäller" på henne. Det är väldigt mycket nej och nu räcker det för tillfället.
Hon plocka med sig några bollar från sitt rum också och tappa dom ett par gånger och då sa hon:
-Sluta bollen! på skarpen typ. Så söt.
 
Idag hade jag egentlign tänkt städa och fortsätta bocka av grejer på att göra listan. Men jag är så himla trött. Sitter för tillfället och dricker kaffe och kollar på Jane the virgin. 
 
Jag är ju mycket för true crime vanligtvis så det blir mycket serier och poddar med mord och allvarliga brott helt enkelt, mycket dokumentärer också. Men märkte att jag började bli lite nedstämd och faktiskt mer orolig i vardagen tillslut. Så jag bestämde mig för att pausa allt sånt där ett tag, där kom Jane the virgin in.
 
Men att lyssna på poddar och dokumentärer kan jag inte hålla mig ifrån längre. 
 
Hur som helst...
Ska kolla på ett avsnitt till sen ska jag försöka göra någonting här hemma åtminstone. Men tänker att det blir ganska lugnt idag, så jag ska försöka ladda upp min energi tills det är dags att hämta Milou sen så jag förhoppningsvis kan vara lite piggare när hon är hemma.

Kommentera

Publiceras ej