Igår greja jag ju i Milous rum, så jag släpa in sängen för att få någon bild av hur det ska vara. Sluta med att jag fixa i ordning som jag tänkt just i den hörnan, bortsett tavlor, och att hon fick prova att sova sin första natt i sitt egna rum.
 
Det va inget utöver det vanliga vid läggningen faktiskt. Jag kunde lägga henne och gå ut därifrån, vilket är ganska nytt i sig eftersom vi tidigare fick vara i rummet tills hon somnat. Men det va inga problem så länge det inte va för mörkt.
 
Hon drömde emellanåt så hon gnällde lite men sen sov hon som en stock hela natten. Inte en enda gång vakna hon. Det är ovanligt! Sen vakna hon runt 6 i morse vilket va lite väl tidigt mot vad hon brukar, men då sov hon hela natten som sagt.
För mig va det lite jobbigare igår kväll när vi skulle lägga oss. Det kändes tomt och konstigt och jag va rädd att hon skulle vakna ledsen och undra vart vi va. Men nu när det fungerade så bra i natt så känns det skönt. Får se hur det går iväll sen. 
 
Ska också berätta att David brukar sova på sitt rum för han får svårt att sova med Milou i vårat rum. Han känner att han måste vara så tyst och behöver ha på datorn för att kunna sova med lite ljud och kolla på någonting. Sen blir han på helspänn om hon låter eller vågar inte riktigt gå upp på toa om han vaknar på natten och behöver det, för att han är rädd att väcka henne. Det har blivit en stress för honom efter alla svåra nätter vi haft med henne tidigare. Så vi har helt enkelt sovit separat en ganska lång tid.
 
Så det va väldigt mysigt att kuna sova ihop igen. Man känner sig avslappnad på ett helt annat sätt och vi båda tyckte att det va en lättnad. 
 
Baserat på natten så verka det som att Milou också sov bättre, men det återstår att se.

Kommentera

Publiceras ej