Så vi tog oss ut i 1,5 timme jag och Milou. Vi gick till ett litet skogsparti i närheten där det finns lite slingor att gå. Tänkte att vi kunde kika på grejer och att det är skönt att komma ifrån allt liv och rörelse lite. Vi hade tagit med oss spade och hink så vi plocka lite kottar och la i hinken och hon grävde lite bland löv och jord.

Men Milou va inte jätte road så vi gick hemåt till en liten lekplats där det numera bara finns en gunga och en sandlåda då dom tagit bort det andra som va rötet. Hoppas att det kommer nya grejer för det är bokstavligt talat rätt utanför dörren typ.

Vi gjorde lite sandhus och gunga tills David kom hem, då gick vi upp med honom.

Vet ni varför det inte är kul att gå i skogen i stan förresten? För folk plockar inte upp hundskiten efter sig. Det kan ligga i kanten eller mitt på stigen. Finns även dom som plockar upp det men dumpar påsen på plats eller längs vägen. Varför?! 

Det va skönt att komma ut i alla fall och jag hoppas på lite mer framgång i morgon. Vet inte riktigt hur än men ska försöka planera min dag lite senare. 

Eller hoppas och hoppas, det blir väl vad jag gör det till. Det jag hoppas på är väl att skärpa till mig lite och skaffa lite jävla självdiciplin helt enkelt. 
Hur kan man vara så svag inför sig själv? Är det ren lathet? Eller är det förslappning? Eller bara allt mitt ständiga velande i mina tankesätt? Först motiverad och bestämd för att i nästa sekund inte orka bry mig? Jag vet inte, jag har mycket att jobba på med mig själv.. 

Blev en negativ dag här på bloggen idag, men jag ska säga att jag har varit på bra humör ändå och jag är glad att jag tog oss ut.

Kommentera

Publiceras ej