Hoppas ni hade en bra nyårsafton!
Det hade vi, det blev lugnt och skönt firande med min familj och 2 vänner till dom.

Vi åt en god 3 rätters middag, prata massor och spela spel. 
Milou fick se tomtebloss och ett sånt där fyrverkeri som inte låter utan bara sprutar ut massa olika färger ni vet, innan hon skulle sova.

Vi sov över hos mina föräldrar eftersom det blev lättast så med Milou så vi slapp väcka henne för att åka hem. Jag och David gick och la oss vid 2 tiden, minns inte när jag va vaken så länge sist. 

Klockan 7 vakna Milou så idag har vi varit ganska slitna. Åkte hem runt lunch innan Milou skulle sova och resten av dagen har bara varit väldigt lugn. Vi har varit trötta alla 3.

För min del va det samma med nyår som med jul, ingen känsla alls för det och det va trevligt när det väl va, men det är skönt att det är över nu.

Nu ska jag och Milou bara vara hemma och landa lite i någon eller några dagar, för det känns som att hon behöver det. Med det menar jag givetvis inte att vi ska vara inlåsta, utan att vi inte ska ha massa människor runtomkring oss. Det har varit mycket nu.

Jag välkomnar i alla fall det nya decenniet med öppna armar och ser fram emot 2020. Jag har inga nyårslöften för jag blir bara besviken på mig själv om jag inte håller eller klarar det. Däremot har jag planer.

Jag och David har dock löften tillsammans. Att vi ska försöka bättra oss med att hitta på saker tillsammans, umgås mer och försöka få en barnfri kväll i månaden där vi bara kan fokusera på varandra och få lite kvalitetstid.

Men ingenting börjar förens i morgon. För idag är vi trötta och slitna, och för mig känns det som rester från förra året som hänger kvar. Så i morgon börjar vårat nya år på riktigt, och då välkomnar jag det med hela mig, för jösses vad jag behövde ett nytt kapitel och en nystart!Har ni Några nyårslöften?

Kommentera

Publiceras ej