God Måndag.
Igår kväll fick jag ett mejl som jag blev riktigt förvånad över, det stod att matten börjar denna veckan och att vi ska ha enskilda samtal idag eller i morgon. Jag fatta ingenting, tills det gick upp för mig att jag inte fick plats förra gången jag sökte och att jag antagligen stod kvar i kö för denna omgången. Jag kollade för ett tagsen på ifall jag skulle söka matte och engelska B igen men då visa det sig att ansökningsdatumet passerat, igen... Jag verkar alltid vara ute för sent.
 
Hur som så blev jag lite ställd och visste inte alls om jag va taggad på att läsa det helt oförberedd och med så kort varsel. Men jag mejla läraren och berätta som det va och att jag i så fall får komma in på ett möte i morgon medan Milou är på förskolan. Så jag ska dit i morgon och prata med han tänkte jag, se hur upplägget ser ut och lite sådär och så bestämmer jag mig där efter. David har nämligen boken för matte 2a eftersom han påbörja kursen men inte hann med sen när han hade 2 jobb och allt det där. Så jag har ju materialet som behövs åtminstone. 
 
Känner mig dock väldigt nervös för jag är redan inställd på att det kommer vara skit svårt och att jag inte kommer att klara det. Matte är inte min starka sida så länge det inte är det vanliga med plus, minus och gånger... Jag har ju sökt om att läsa flexibelt så att jag kan styra min tid och ifall jag skulle få ett jobb, men egentligen skulle jag nog behöva gå lektionsbaserat.
 
 
Igår åkte vi på en utflykt till mini zoo och kolla på djuren. Getterna va det roligaste och fåren va smutsiga enligt Milou. Hon plocka bort hö från pälsen på dom och sa att vi skulle gå och slänga det. 
 
Nu ska jag sätta mig och kolla upp hur jag ska göra med ersättningar ifall jag ska plugga och kolla lite jobb. Om en stund kommer en vännina på kaffe.
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan!

Kommentera

Publiceras ej