Som vi har tider att passa så sover Milou givetvis dåligt. Man hörde att hon drömde en del innan hon till sist vakna vid halv 12, förmodligen av mardrömmar. Hon va ledsen och ville inte alls somna om. Jag trösta och hon ville ingenting, inte ha flaska, inte läsa bok, inte att jag skulle sjunga och blev ledsen när hon såg David eller när han prata. Tillslut fick jag läsa en bok för henne sen fick hon kika i en själv.
 
Efter ett bra tag testa jag att ta in henne till vårat sovrum så hon skulle få sova med mig i våran säng, men det funka inte så jag lyfte tillbaka henne till sin egen säng i hennes rum. Hon prata och prata och gjorde allt för att inte somna verka det som. Jag tror att det va en blandning mellan att inte våga sova och att hon va understimulerad på dagen så hon faktiskt inte va så jätte trött. Jag tyckte synd om henne faktiskt.
 
Klockan 1 låg hon ner en längre stund och jag kunde slappna av och somna väl tillslut för jag hörde henne inget mer sen.
 
Va lagom trött i morse kan man säga.. Hon va ledsen när jag lämna på förskolan vilket va jobbigt, men så fick jag ett meddelande när jag kommit hem att det hade gått bra. Dom skulle åka bussen ner till biblioteket idag. Kan tänka mig att det är kul för dom.
Nu ska jag strax gå till skolan för att ha det där mötet med läraren, hoppas det går bra. Ska se hur flexibelt det är, vad det är för krav på närvaro och hur lång tid han tror kursen tar. Behöver ju veta lite ifall jag får jobb och sådär.
 
Jag är lite nervös ska jag säga... Jag började kika i boken igår och försökte lösa några tal, det gick bra till en början men sen blev jag bara trött i huvudet  och irriterad för förklaringen sa en sak och sen visa facit helt tvärt emot... 
 
Jag känner mig i alla fall taggad på att komma igång med någonting på dagarna igen, tycker det ska bli kul! Så jag hoppas att mötet går bra nu.

Kommentera

Publiceras ej