I Onsdags gick David på pappaledighet och i Fredags begav vi oss till Surahammar/Fagersta/Västerås. Vi hade bestämt sedan ett tag tillbaka att vi skulle spendera första veckan av hans ledighet med att hälsa på hans familj i lugn och ro, utan stress och utan att det blir för mycket (typ att alla är samlade på samma ställe en hel helg). Sedan han flytta här i från så har han inte firat en enda födelsedag med sin familj, så nu när möjligheten fanns så tog vi den. Inte för att han är så mycket för att fira, utan mer för hans familjs skull.

Första stoppet på resan blev till hans halvsyster och hennes familj ute på landet. Dels för att Davids pappa va lite sjuk och dels för vi kände att det blir en lugn och skön start på veckan här.

Milou blev nöjd eftersom dom har 2 hundar varav en som hon busat en hel del med, dom har hästar, en katt och så har hon fått sitta i deras traktor och åka lite på deras fyrhjuling. Det är nästan som att vara hos mina föräldrar förutom djuren då..
Vi har verkligen tagit till vara på dagarna där och försökt vara ute så mycket som möjligt. Vi har gått promenader och hoppat i vattenpölar, tittat på djuren och lekt.
Idag åkte vi vidare till Davids pappa och hans fru där vi ska sova resten av veckan. Vi har inte så mycket planer egentligen mer än att vi ska försöka träffa lite kompisar eftersom vi sällan hinner med det annars när vi är här, och umgås med familjen.

Idag blir det dock lugnt så Milou får landa lite på det "nya" stället innan vi börjar flänga omkring. Hon anpassa sig förvånansvärt bra och snabbt i helgen så vi hoppas på det nu med, här har vi ändå sovit många gånger. 

När hon vaknar från sin sovstund så ska vi gå ut till någon lekpark en sväng så vi får lite frisk luft och så att hon blir lite aktiverad. 

Hoppas ni haft en bra helg och fick en bra start på veckan. 🙂