Förutom att gå upp och göra en flaska till Milou, men det får man ju inte träningsvärk av direkt.
 
När jag vakna hade jag nämligen ont/träningsvärk i ben/rumpa, baksidan av överarmarna och nedre delen av magen. Sen hade jag ont i nacke och rygg också men det har jag varje morgon i stort sett. 
 
Undrar vad jag har drömt? David sa inget när han gick till jobbet i morse i alla fall så han har nog inte märkt något.
 
Fick förövrigt väcka (?!) Milou i morse klockan halv 9 så vi skulle hinna bli klara till förskolan. Jag själv vakna strax efter 8 i någon slags stress om att jag hade försovit mig. Så jag gick upp och satte på kaffe, tog på mig och starta diskmaskinen innan jag slutligen gick in och väckte henne så hon skulle hinna få i sig lite frukost innan förskolan. 
 
Senaste tiden har hon börjat bli ledsen när jag lämnar henne vilket känns tungt såklart eftersom det aldrig va problem med det i början. Trodde det berodde på att hon va lite halvkrasslig och trött, kanske va hon det idag med, men det känns aldrig bra. Även om jag vet att det går över snabbt så känner man sig ju taskig.
 
Idag hade jag tänkt att försöka ta mig ner till vårat gym på området och springa lite på bandet och göra lite yoga hemma eftersom jag har så ont i nacke och rygg ofta. Men jag känner att jag bara orkar inte, även fast det är då man ska göra det kanske, så skiter jag i det. Jag är trött och jag har ont. Det är alltid så när jag tänker att jag ska ta tag i det här med träningen, så är det något på natten som gör att jag inte orkar dagen efter och så hamnar det på is ett tag igen.
 
Hade även tänkt att fortsätta med tvätten idag och laga 3 storkok som en förberedelse inför när jag börjar jobba så att det alltid finns matlådor i frysen. Ska väl försöka motivera mig till det och ta tag i det senare, jag har en del poddavsnitt jag vill lyssna på vilket är perfekt att göra samtidigt.
 
Men just nu vill jag bara hälla i mig kaffe, kolla på youtube och vakna till. Jag kommer nog få sparka mig själv ur soffan sen för att få något gjort idag, det känns som en sån dag då jag måste tvinga igång mig själv.
 
#dröm, #kaffe, #momlife, #träningsvärk, #trött, #vadhände?, #youtube,

Kommentera

Publiceras ej