Exakt det hände mig igår. Fick ett samtal av en arbetsgivare som hade hittat min profil på arbetsförmedlingens sida och undra om jag kunde komma på intervju idag.

Det är inte många gånger jag blivit kontaktad av företag där jag inte ens sökt jobb så det kändes kul. Blev lite förvånad igår när hon ringde vilket hon också hörde på mig hehe.

Så självklart va jag på intervju idag. Det är dock ett tillfälligt jobb som varar fram till jul/nyår någon gång. Men det är heltid och skift eller nattarbete vilket betyder bra lön. Jobbet i sig är väl inget intressant direkt egentligen, det är ett fabriksarbete vilket innebär att man står vid maskiner helt enkelt.


Skulle vara ganska snabba ryck så mest troligen får jag veta nästa vecka ifall jag blir antagen till att komma och provjobba i 2 veckor först och efter det ifall jag blir anställd den tiden som dom behöver och ifall jag vill ha jobbet då.

Verka vara riktigt bra och vettiga chefer där måste jag säga. Dom verka verkligen ha fötterna på jorden och vara realistiska. 

Kommentera

Publiceras ej