Igår åkte jag mamma och Milou på en second hand runda på jakt efter höst och vinterkläder. Jag har tänkt att köpa 2 av allt så att det finns extra på förskolan och då tänker jag att detta är det mest sparsamma för plånboken helt enkelt. Hitta detta på första stället
Helt och fräsht om än något lite smutsigt men jag har ändå tänkt att tvätta det först. Banden på det fodrade regnsetet är slitna så det ska jag väl fixa till, men jag tänker att det bara är att ta ett tjockare resårband och det har jag hemma. Annars ser det i stort sett ut som nytt. 300 spänn för alltihop vilket är ett riktigt kap då endast en ny vinteroverall kostar 400 kr vad jag sett hittills.
 
Egentligen ville jag köpa lite mer neutrala färger i år då Milou har så himla mycket rosa redan. Men jag tog det jag hitta som va fräscht helt enkelt.
Hon fick dessutom denna elefanten på köpet. Antagligen för hon hitta den och gick runt med den under hela tiden vi va där. Väldigt snällt! Och hon älskar den.
 
Vi åkte till en närliggande stad också för att kika på en större second hand men den va stängd så vi bestämde oss för att åka till Stellas lekaland i stället. Milou har ju aldrig varit där eftersom hon är så liten fortfarande men vi tänkte att det nog finns en avdelning för mindre barn, och mycket riktigt gjorde det de. 
 
Hon tyckte det va kul men det va nog väldigt mycket intryck med alla grejer där. Vi hade tur också för det va väldigt lite folk så vi fick allt för oss själva i stort sett. 
 
 
Det bästa va bollhav och rutschkana, men hon testa på mycket annat skoj också.
 
 
 
#barnkläder, #höst, #höst2019, #höstkläder, #kläder, #lekland, #secondhand, #shopping, #stellaslekland, #vinter, #vinter2019, #vinterkläder,

Kommentera

Publiceras ej