Min gamla dator började snabbt bli sämre och gjorde en systemåterställning (tror jag det heter) automatiskt så allt försvann från den, så jag tänkte att nu kan jag lika gärna köpa en ny dator då. Jag va i valet och kvalet att hålla ut tills den dog helt men så fick jag en bättre sista lön från sommarjobbet än vad jag hade räknat med så jag tänkte att jag kör nu lika gärna.
 
Men jag ska ha kvar den gamla så länge den håller till Milou när hon ska kolla på barnprogram eftersom hon börjar knappa på tangentbordet och sådär. Så den nya får hon inte komma i närheten av 😅
 
David jobbar ju på elgiganten så han och hans chef satt och kolla ut en som skulle passa mina behov, snällt nog eftersom jag själv inte har en aning om vad jag ska kolla efter. Det blev en Lenovo ideapad S145.
 
 
Den är väldigt tunn, lätt och liten. Det är 14" vilket jag tycker är en liten skärm, jag ville egentligen ha en stor skärm som på min gamla dator eftersom jag tittar mycket på youtube och netflix. Men denna gången kände jag att jag ville ha en smidig ändå som jag kan ta med mig utan problem, vilket jag kan med denna då den inte väger någonting. 
 
Detta inlägget är det första jag gör på denna datorn efter att jag starta upp den och det andra som slår mig är att tangentbordet är mindre också såklart, men det blev inte alls så jobbigt att skriva som jag hade väntat mig. Det känns fortfarande som en dator eller vad man ska säga. 
 
Än så länge känner jag mig väldigt nöjd, men så blir det väl bara bättre sen när man "lärt känna" den ordentligt också. 
 
Jag har förövrigt insett att jag antingen är sämst på att ta bilder, vilket det nog ligger lite i, men också att kvalitén dras ner när jag lägger upp dom här av någon anledning. Jag tycker det ser ut så på många bilder när jag jämför dom här och i mobilen. Är det fler som känner igen den?
#ideapad, #lenovo, #nydator,

Kommentera

Publiceras ej