I förmiddags fick jag samtalet om att dom gärna vill ha mig till jobbet jag va på intervju för i förra veckan. Självklart tackade jag ja. Ska jag vara ärlig så kände jag mig relativt säker på att jag skulle få det eftersom dom inte fråga mig så mycket under intervjun och hon jag hade pratat med i telefonen innan sa att hon hade fått veta det mesta när vi pratades vid då samt att hon verkade nyfiken på mig inför framtida tjänster som kan dyka upp, även om hon va diskret om det. Men så va det 13 tjänster som skulle tillsättas under den här perioden så jag gissar på att alla fick möjligheten. 
 
Det är nämligen 2 veckors provjobb först då man får känna efter hur det känns och så att dom kan se vad dom tycker om oss också såklart. Man jobbar då 2 skift så ena veckan är förmiddag och andra eftermiddag. 
 
Börjar om exakt en vecka. Trivs jag och dom med mig så har jag jobb fram till vecka 51, till att börja med åtminstone som hon sa till mig idag. Men jag har inga förhoppningar om förlängt då hon inte visste hur det ser ut nästa år och så för att skydda mig själv är det bäst att tänka så, så att man inte blir besviken eller förlitar sig helt på detta jobbet. 
 
Jag fick även möjligheten att välja om jag vill jobba 2 skift eller ständig natt, så det ska jag fundera över dessa 2 veckor nu. Jag tycker att det finns för och nackdelar med båda. 
 
Jobbet i sig är nog inte så roligt eller tillfredställande på något sätt för min del skulle jag tro, men jag tar gärna möjligheten att få prova på det och den erfarenhet det kan ge mig inför framtida yrkesval. All erfarenhet är bra för mig eftersom jag inte vet riktigt vad jag vill. Dessutom är det bra betalt så jag ska nog stå ut den 3 månader korta period som det blir. Skulle det verklige inte vara något för mig så kan jag efter dom 2 första veckorna sluta. Men jag tvekar på att det skulle vara så illa.
 
Milou plockar amerikanska blåbär hemma hos sin morbror.
 
Idag har jag mest plockat i ordning och tvättat här hemma. Va ute i stugan i helgen och hämta hem alla grejer för säsongen eftersom det antagligen inte blir någon mer tur dit ut i år, så jag har en himla massa tvätt nu.
 
Har dessutom varit ute och satt upp lappar i vårat område om att vi nu säljer lägenheten eller önskar byta till en trea med kök. Så nu är det upp till ödet att bestämma om vi ska bo kvar eller inte helt enkelt.

När Milou vaknar från sin lur så ska hon käka mellis och sen ska vi ut och köpa present. Min mamma fyller nämligen år idag så vi ska ut till henne på fika. 
 
David är på kurs i Stockholm idag med jobbet så han kommer inte hem fören sent ikväll. Komiskt nog är min pappa det också med sitt jobb, fast han är borta hela veckan. 
 
Nu ska jag börja fixa till mig lite för Milou borde vakna när som helst nu, hon har nämligen sovit i 3 timmar snart!
 
För en gångs skull började veckan bra för min del, så skönt!
Hur började eran vecka?

#jobb, #nyttjobb,

Kommentera

Publiceras ej