God morgon.
Eller morgon i alla fall. Vi har inte haft en så bra start på dagen. Det börja väl redan i går kväll antar jag då Milou vakna vid 23-tiden. Jag försökte få henne att somna om men det gick inte, tog upp henne så hon fick ligga hos mig men inte heller det fungerade. Jag märkte att hon börja bli busig. Så jag tänkte att vi går upp och byter blöja. 
 
Eftersom hon va pigg så fick hon gå själv och hon börja springa och ropa BAPOGRAN! 
Ett tecken på att det blivit alldeles för mycket av det dom senaste dagarna? Antagligen, men när man är sjuk så tänjs reglerna, samma med nappen. Den hade vi precis börjat vänja av nu efter förra gången hon va sjuk, men är man sjuk och ynklig så får man lov att ha den utan att det är sovdags. 
 
Så hon va alltså taggad till tusen och redo att röja i går kväll. Efter någon timme eller en och en halv så somna hon tillslut. Min gissning är att det bland annat är det som orsaka våran mindre roliga morgon.
 
Hon vakna med gnäll, inget har varit bra eller passat, snoret har runnit och sprutat och lika så tårarna. 
 
Jag tänker att det delvis beror på natten, delvis på att hon vill ha nappen och delvis på att hon inte mår helt bra än. Så jag testa att lägga henne igen. Det va inge bra, så ja, hon fick välling för dom gränserna tänjs också när man är sjuk och inte har någon matlust, och efter en stund somna hon.
 
Jag hoppas att hon vaknar på bättre humör sen, under tiden ska jag passa på att samla kraft. Eller rättare sagt inte göra ett skit och kolla youtube.
Hur va eran start på dagen?
#1åring, #everyday, #lördag, #lördagsmorgon, #momlife, #vardag., #vardagen,

Kommentera

Publiceras ej