Idag va det höstmarknad här i stan, jag hade inte tänkt gå och speciellt eftersom Milou inte verka vara på så bra humör på väg hem från förskolan. Men så prata jag med mamma och besluta att hänga med ner i alla fall.
 
Hade nämligen en tanke om att kolla efter lite höst/vinter kläder till Milou eftersom jag fortfarande behöver en hel del grejer och det vore skönt att ha det klart innan jag börjar jobba. Fick mycket avcheckat faktiskt, plus lite extra.
 
 
Mamma köpte dessa 2 mössor också, en fodrad och en utan. Den översta för att Milou är galen i fordon, blommor och djur för tillfället och den nedersta för att pappan i huset är ett starwars fan.
 
Blev även 2 par vinter hanskar och lite strumpor. Så nu är det inte jätte mycket kvar som hon behöver. Men hösten är räddad i alla fall.
 
 
Milou va för övrigt helt galen halva tiden och grinig andra halvan. Det va ju så mycket leksaker och ballonger överallt och så ville hon absolut inte sitta i vagnen.
 
Så jag försökte muta henne med en hund som låter först för hon kunde inte dra sig från dom, trots att hon redan har en hemma. Den va rolig i 2 sekunder ungefär. Sen blev hon precis galen när hon såg alla ballonger som flög omkring i vinden så jag försökte med en sån då i stället. Den sket hon fullständigt i. Ballongen började bli rolig i bilen på vägen hem.
 
Tacksamt... 😂
 
Till mig själv köpte jag ett nytt mobilskal, ett sådant som man kan ha korten i eftersom mitt va så himla slitet. Sen blev det såklart lite snacks och en rökt ost också. 
 
 
Har blivit väldigt mycket shopping den senaste månaden 🙈 Väntar även på lite paket som ska komma, sen får det vara bra ett tag. Förutom ytterkläderna som Milou behöver då förstås.

Kommentera

Publiceras ej