Ni kanske har lagt märke till att jag bytt namn på bloggen? Tyckte det va dags. Jag tänkte lite som så att när slutar man vara ung vuxen? Jag vet inte. Jag är närmare 30 är 25 nu snart i alla fall, är det ett tecken? Hur som så tilltalade namnet mig inte längre på något sätt. Så jag bytte.

(Inte utan att behöva bli irriterad givetvis!)

Jag fundera på att ha något vanligt namn som mitt eget tillexempel. Men det kändes så tråkigt på något sätt. Så jag valde namnet vardagssnack eftersom att det är till 99% vad jag skriver om ju. Min vardag tillsammans med Milou oftast, och sen dyker Davids namn in någon gång ibland. Eller okej, mest Milou men mycket min egen också. Så det kändes som ett okej namn. Jag vet inte om jag gillar det än riktigt, men det är vad bloggen får heta tillsvidare i alla fall.

Jag har tänkt att göra lite fler förändringar när jag har tid. Snygga till bloggen lite och göra den lite mer personlig tror jag. För det är ju också vad jag är här. Oftast skriver jag om en kanske tråkig och ointressant vardag, men det är ju min vardag och ibland så händer det inte så mycket och då väljer jag att skriva om det, eller inte skriva alls. Ibland har jag något jag funderat på eller något jag tänkt skriva om när jag har tid och då blir det kanske i någon sådan period. Ibland hinner jag inte med alls i stället.

Innehållet kommer ju vara desamma, min vardag helt enkelt tillsammans med min familj och allt där till.

Utseendet kommer dock bli förändrat, förhoppningsvis. Vi får väl se vad det blir helt enkelt. 

Jag har ju mer tid nu för tillfället och då tycker jag det är kul att greja här när tiden väl finns.

Vad tycker ni om namnet? Hade även varit kul att veta hur ni hittar hit? Och ni som är återkommande besökare vad är det som gör att ni fortsätter besöka min blogg? Hade varit trevligt att få veta 🙂

Kommentera

Publiceras ej