En månad va jag arbetslös och idag va det dags att hoppa på det nya jobbet. Det kändes faktiskt bra och va inte alls lika stressigt som jag hade föreställt mig att det skulle vara. 
 
Idag va jag endast vid en station som vi rotera runt hela dagen, jag vet inte hur resten av veckan och nästa ser ut eller hur dom har tänkt att det ska bli. Jag tror hon nämnde det under intervjun men jag minns inte i alla fall, så jag tar det som det kommer. 
 
Får väl se hur det känns i morgon när jag ska gå upp runt halv 5 för att vara ombytt och klar på jobber kl 6 hehe.
 
Hon som jag gick med idag gick på samma högstadieskola som mig kom vi fram till och vi är lika gamla, bara att hon gick i en annan klass. Vi båda tyckte att vi såg bekanta ut och kom på ganska snabbt varifrån vi kände igen varandra. Visa sig även att hon är typ lika stort fan som mig av true crime hehe 😁
 
Va dock nervös innan jag börja då jag tycker det är lite jobbigt att vistas i stora folkgrupper, tillexempel att alla har lunch samtidigt. Så jag va lite nervös över vart jag skulle sitta eller om jag skulle hamna själv, om jag skulle våga prata med folk eftersom jag inte gillar att få all uppmärksamhet riktad mot mig osv.
 
Jag skulle inte säga att jag är blyg, men jag är obekväm och osäker i mig själv vilket gör att jag skäms lätt, och det resulterar i knallrött ansikte såklart, det  går absolut inte att missa.
 
Men det va en bra dag för mig. Jag va pigg, glad och nyfiken så jag slog mig naturligt ned vid några jag hade pratat med innan som va på samma station plus några andra och jag kunde hänga med i samtalsämnen och slänga in ett par ord eller ett skämt då och då. 
 
Idag är jag stolt över mig själv, jag hoppas att det inte förändras i morgon. Allt hänger på humör om jag känner mig nervös, trött och tillbakadragen för då känner jag mig osäker eller om jag känner mig social och pigg vilket ger mig bättre självkänsla och självförtroende.
Nu ska jag koppla av med en kopp te i min temugg som jag äntligen införskaffat mig. Hitta den på en secondhand förra veckan. Och så ska jag kolla på något såklart.
#jobb, #jobba, #nyttjobb, #självkänsla,