Det har varit en ganska tuff vecka. Som ni vet har jag haft lite problem med matlusten, vilken har börjat bli bättre men jag har fortfarande svårt att äta emellanåt. Jag har också varit ständigt trött och sovit massor samtidigt som jag har jaft ett par dagar med störd sömn så mycket piggare är jag inte. Sen har jag mina bra och dåliga dagar såklart. Men mest känner jag mig helt slut hela tiden egentligen.
 
Funderar på om jag ska kolla hur veckan som kommer går eller om jag ska ringa sjukan och se om dom kan se vad det är för fel, om det bara är omställningen efter jobbet som tar så på mig eller om jag kanske har brist på något eller om jag faktiskt är utmattad vilket det verkligen känns som.
 
David va nere i veckan för att se om han hade någon brist eller något då han varit yr och också mått konstigt. Sluta med att han blev sjukskriven i 2 veckor då han va utmattad enligt läkaren. Han sa att om du fortsätter såhär så kommer du gå in i väggen snart så dom börja med 2 veckor så ska dom se hur han verkar efter det. 
 
Det går bra för oss nu....
 
Hämta även upp pappa i veckan som kom hem från Mali, skönt att ha han på hemma plan igen. Eftersom han va borta på farsdag så bjöd vi hem familjen och grannen på en 3-rätters middag igår. Va trevligt men jag va trött som vanligt. Va skönt att gå iväg och lägga Milou på kvällen för jag kände bara hur trött i huvudet jag va, fick dock kämpa för att inte somna med henne där inne. 
 
I Torsdags va vi plus en bekant och hennes son nere på en ljusfestival som va över helgen. Va riktigt fint. Milou har dock börjat bli trött vid kl 6 redan dom senaste dagarna så det blev inte så mysigt som vi hade tänkt. Hon va övertrött och grinig så efter någon timme åkte vi hem igen. Men det va ändå mysigt att gå omkring där.
 
Va dock inte lätt att få någon bra bild med Milou som bara ville springa iväg.
 
Nu på morgonen fråga David om vi skulle göra en deal. Om han tar med Milou ut och leker i ca 2 timmar nu på förmiddagen så jag kan få vara hemma själv och ta det lugnt så ger jag henne lunch när dom är tillbaka och lägger henne samt tar henne när hon vaknar efter sovstunden så han och grannen kan få ha en liten speldag. Taget!
 
Minns inte när jag kunde få sitta med en kopp kaffe på morgonen och bara kolla lite youtube senast. Förhoppningsvis så kan jag piggna till lite i min egen takt och va en rolig mamma i eftermiddag då.
 
Vi båda är ju väldigt slitna just nu så det är ganska tufft att ta hand om Milou som verkar ha någon slags överenergi, själv när man knappt orkar ta hand om sig själv. 
 
Så nu är som ute med grannen som Milou förövrigt verkar ha en liten crush på och jag ska sätta mig och kolla på youtube och hoppas på att få en må bra feeling och bli taggad på dagen. Tror förövrigt att jag håller på att bli förkyld också. 
 
Sa till mamma häromdagen att jag börjar känna mig som en hypokondriker, för det känns som att det är någonting hela tiden...
 
Har ni haft en bra helg?

Kommentera

Publiceras ej