Denna skönhet fick jag hem häromdagen. Mamma skulle nämligen på gammalt vis skicka efter lite ytterkläder från en tidning och fråga om jag skulle ha något. Så jag matcha henne med denna jackan eftersom att den är så himla bra nu på det mörka halvåret. Den är egentligen mörkare grå när inget lyser på den än vad bilden visar.
 
 
 
Och vipps så lyser man upp hela gatan typ, snacka om att man kommer att synas! Hur bra?! Slipper verkligen tänka på reflexer och reflexvästar osv, som jag förövrigt kan tycka är liiite pinsamt att ha på mig av någon anledning. Men denna kommer jag inte tveka att ta på mig, tycker den är riktigt cool.
 Alltså hur obekväm kan man vara att ta bilder på sig själv?! 😂 Jag är verkligen så dålig på det och vet inte riktigt hur jag ska göra eller vart jag ska ta vägen. Idag vänta jag på att David skulle gå ut på sin promenad som han hade pratat om så jag kunde skynda mig att försöka få några bilder. Hade tyckt att det va riktigt pinsamt om han såg mig försöka få en bra bild på mig själv haha!
#engelsons, #jacka, #reflex, #reflexjacka, #shopping,

Kommentera

Publiceras ej