Förra veckan beställde jag nya sneakers eftersom mina gamla är flera år och bokstavligt talat höll på att trilla i sär. Skulle väl egentligen köpt något höst/vintrigare, typ nya kängor för dom börjar också gå sönder, men ville ha några skor som bara är att dra på sig så det fick bli sneakers. 
 
Beställde från Best secret igen och denna gången jämförde jag faktiskt priset och det är billigare där. Fila skorna va ungeför 40-50% billigare faktiskt om jag inte minns helt fel. Hade dessutom lite beslutsångest så köpte ett par svarta och ett par vita skor så kan man matcha med det mesta. Ville även testa ett par chunky sneakers, därav fila skorna. Valde dom dock i svart då det känns som att alla har dom vita. Tycker dom är riktigt snygga!
 
 
Tror dock jag skulle tagit dom i 38,5 i stället för 38 då dom kändes lite trånga, men jag tänker att dom säkert töjs ut lite när jag gått in dom. Orkar verkligen inte greja med att retunera och byta..
Sen blev det dessa reebook skorna, insåg efter att bilden inte va så bra och att jag inte alls hade tagit så många bilder som jag trodde, men ni får en hum om hur dom ser ut i alla fall. Riktigt sköna och dom va lite större i storleken i stället, men det kommer funka bra.
 
Det jag va tveksam till va att det va rött i båda skorna ifall jag nu vill ha någonting rosa på mig någon gång. För jag är en av dom där personerna som inte tål rosa och rött i hop. Men så insåg jag att jag väldigt sällan bär rosa nu för tiden. 
 
Har du inte ett konto på Best secret ännu så kan ni skapa ett via länken här om ni vill det.
 
#bestsecret, #fila, #newin, #reebook, #shopping, #skor,

Kommentera

Publiceras ej