Det börjar verkligen bli så kul att hänga med Milou nu! På väldigt kort tid så har hon lärt sig massa nya ord och man förstår faktiskt mycket av vad hon säger. Det är såklart inte alltid kul att sitta på hennes rum och leka men det är faktiskt då man ser mycket hur hon tänker, hur hon kopplar ihop saker och förstår.
 
 
I helgen har det tillexempel varit mycket åka. Det börja med att hon lärde sig hur hon faktiskt ska göra på sin "spring" cykel (tror jag det kallas?) som hon fick i 1 års present av sin ena gudfar=grannen. Innan har hon skjuvit runt på den och suttit lite bakåfram eller bara suttit och inte riktigt förstått vad den är till för. Men så förstod hon hur hon skulle ta sig fram och började lite försiktigt.
 
Sen skulle hennes leksakshund åka på den så sköv hon omkring den, sen kom hon på att hon och hunden kunde åka på den tillsammans. 
 
Efter det hade hon en annan liten leksakshund som hon kom på kunde åka på hennes elefant som har hjul som man drar i ett snöre. Och sådär har det hållt på. Hon utvecklar verkligen sakerna som hon lär sig.
 
Ett annat stort intresse för tillfället är att ta på och av sig kläder och skor. Hon tycker mycket om att gå i mina skor.
 
Ber i förväg om ursäkt för dåliga biler, som vanligt. 😂
 
 
 
 
Det är inte så lätt att få bra bilder på den här lilla tjejen för hon är sällan still.
 
Annat som jag har märkt är att hon bara får för sig så roliga saker. Som på ena bilden ovan när hon sitter i en liten låda. Den är från ikväll då hon fick springa lite naken innan pyjamasen åkte på. Då sa hon bada och hoppa ner i lådan bland alla leksaker. 
 
Ja som sagt det är väldigt kul just nu och man märker också hur mycket hon lär sig från förskolan också. 
 
Med det sagt så är det ändå tufft emellanåt såklart. Hon är ju ändå en väldigt envis person och har dåligt tålamod så går det inte som hon vill inom 2 sekunder så blir hon irriterad och kastar iväg grejer, tillexempel när vi pusslar om hon inte får i biten rätt. 
 
Det är en väldigt mammig period just nu också. Mysigt men jobbigt att gå hemifrån eller lämna på förskolan då hon blir ledsen ibland. 
 
Jag vet inte om jag vågar nämna det men eftersom jag redan hunnit tänka det så är det väl kört...
Men det är faktiskt en väldigt bra period just nu. Hon hade nyligen är väldigt gnällig period och där alla moment va en kamp. Att byta blöja, att ta på kläder, att borta tänder och att ta på ytterkläder osv. Men det verkar (peppar peppar!) ha lugnat sig något och hon verkar oftast glad och hon sover hela nätterna.
 
Hon ska göra allt själv nu också vilket är bra och kul att se hur hon klarar av det och vad hon klarar av. Mindre kul när man är stressad eller om det inte går bra för henne så hon blir arg men ändå vägrar hjälp hehe.
 
Ja den här tjejen vet verkligen vad hon vill!
 
Det är så himla kul att se henne utvecklas, speciellt när hon tar sånna språng på så kort tid. Man hinner inte riktigt med men när man väl landar i det är det verkligen imponerande.

Kommentera

Publiceras ej