I natt vakna jag klockan tjugo i 1 och kunde inte somna om. Klockan 5 gav jag upp och gick upp. Satte mig vid datorn och skrev in mig på arbetsförmedlingen och a-kassan ännu en gång, sen ringde jag ett samtal till chefen då det behöver fixas med lite papper. Står förövrigt kvar på inringning på det jobbet då hon inte ville bli av med mig, vilket är väldigt kul att höra såklart.
 
Vid 8 tiden vakna Milou och efter frukosten börja jag göra i ordning oss då jag tänkte att vi skulle gå ner till öppna förskolan idag, vi har ju inte varit där på väldigt länge så tänkte att det kan bli kul. Plus att hon får aktivera sig lite då vi varit hemma väldigt mycket det senaste, utöver förskolan då. När vi kom ut så hade det lagt sig lite snö på marken som hon va lite impad av ändå. Svängde även förbi affären och köpte några klämmisar på vägen. 
 
Vi va inte framme riktigt så tidigt som jag hade tänkt då hon inte alls ville ta på sig ytterkläderna först och väl ute så ville hon traska omkring lite, så vi blev bara på öppna förskolan någon timme innan det va dags att gå hem och laga mat. 
 
Nu sover hon och jag fundera på om jag skulle lägga mig med henne en stund eller försöka hålla mig vaken. Det blev alternativ 2 men jag känner hur ögonen börjar bli tunga och svida lite så kanske lägger mig en liten stund bara, så att jag förhoppningsvis kan sova ordentligt i natt sen.
Denna bilden är tagen för inte så längesen, men just idag känns den väldigt avlägsen med tanke på hur vädret har varit...

Kommentera

Publiceras ej