I Lördags va jag bjuden på tjejkväll hos en barndomsvän som jag bara haft lite kontakt med emellanåt dom senaste åren, så det kändes kul att hon bjöd in mig. 
 
Först va jag lite osäker på om jag skulle orka med att gå eftersom jag har mått som jag gjort det senaste, men bestämde mig tillslut för att åka dit och tänkte att jag bara kan åka hem om jag känner att jag inte orkar helt enkelt. 
 
Vi började hos henne för att sen åka vidare in till stan och bowla. Det va väldigt trevligt och kul med lite nytt folk eftersom jag bara visste vilka 2 av dom andra va utöver tjejen som bjöd in mig.
 
Efter bowlingen blev det vidare till nattklubb, så nej jag åkte inte hem och ja jag blev alldeles för full. Det är så sjukt hur jag inte kan känna av det just i stunden utan på vägen hem eller dagen efter. Men jag hade riktigt kul i alla fall och sprang på lite bekanta ute på klubben med.
 
Jag promenerade hem och ringde upp David på vägen, som va på personalfest, så att jag inte skulle gå hem själv. Han va också i ganska fint skick så att säga.
 
Kan säga att så dåligt som jag mådde igår har jag nog aldrig mått. Jag tänkte att överlever jag idag så kommer jag inte bli människa på 2 dagar, minst! Men det beror väl på dålig sömn och aptit skulle jag gissa på. Man blir ju lättpåverkad och dum som jag är så beställde jag redbull vodka som kicka in fint där på kvällen. Ibland blir jag bara så trött på mig själv!
 
Milou sov hos sin mormor i Lördags och kom inte hem fören vid läggdags igår eftersom vi inte va speciellt pigga. (Känner sig som årets sämsta förälder....)
 
Så även om helgen va trevlig så är det skönt att den är över när det varit en sån helg som det har varit och att det är en ny vecka med rutiner och nya möjligheter.
 
Har ni haft en bra helg?