Hur mycket har man inte sett och hört om Glossybox? Framförallt från youtubers. Tillslut kunde jag inte motstå att testa så jag skapade en 3 månaders prenumeration. Man får 5 produkter varje månad och det kostar 159 kr. 
 
Vad jag inte visste (men kanske borde ha förstått?) är att det är små testprodukter som man får hem på det mesta. 
 
Nedan ser ni allt jag fått hem under min 3 månaders prenumeration. Glömde en grej som hamna på en separat bild under.
 
Jag ska vara helt ärlig och säga att jag hade höga förväntningar med tanke på vad jag sett och jag tycker inte att glossybox riktigt nådde upp till dom. Jag hade förväntat mig åtminstone någon palett tillexempel. 
 
Nästa grej som gjorde mig lite besviken är att man får fylla i sin beautiprofil med frågor om smink, färg och hudtyp för att nämna några saker. Efter att ha gjort det förvänta jag mig att få produkter anpassade efter min hudtyp till exempel, vilket inte hände.
 
Jag läste mig till att dom har profilen som en riktlinje och försöker anpassa produkterna så gott det går varje månad vilket jag tyckte dom misslyckades med på hudvården, men däremot lyckades bra med på sminket.
 
Anledningen till att jag hakat upp mig på hudvården är för att dels tycker jag att det är det viktigaste och också för att om man inte kan anpassa för en specifik hudtyp så kan man i stället välja en produkt som passa alla eller åtminstone de flesta hudtyper. I stället fick jag för en specifik hudtyp, som jag inte har.
 
Med det sagt så ser ni säkert på bilden att jag har använt vissa av produkterna och det även om det inte är för min hudtyp, jag har nämligen varit desperat efter hudvård så jag har använt det jag fått eftersom min egen varit slut länge nu. 
 
Det jag varit mest nöjd med av alla dessa produkter är bad/dusch krämen som doftar av ingefära och citron, den känns riktigt fräsch!
 
Resten har såklart varit kul och ska bli kul att testa eftersom jag inte provat allt ännu. Men 3 månader räckte för mig hos Glossybox. 
 
 
 
Efter detta när jag hade 1 månad kvar på den prenumerationen började jag få upp reklam för Goodiebox. Såklart så kolla jag upp detta då jag tycker att idén i sig är rolig och jag blir som ett litet barn varje månad när boxen kommer. 
 
Goodiebox kostar 199kr i månaden och dom skickar ut travel size och/eller full size produkter. Dom skriver även att dom försöker att leverera miljövänliga och ekologiska produkter så långt det går men att dom inte kan lova att det endast kommer att vara det. Dom skriver också att ingenting är testat på djur.
 
Jag vill ju gärna använda så naturliga produkter som möjligt så jag signa såklart upp mig på även detta i 3 månader.
 
Nedan ser ni vad jag har fått på 2 månader, jag har alltså 1 box kvar att få.
Som ni nog ser så är det en väldig skillnad på storleken på dom flesta produkterna. Även på Goodiebox så får man fylla i en skönhetsprofil och dom skriver att dom anpassar produkterna när dom får möjlighet men att inte heller detta kan lovas att det görs varje gång.
 
Jag tycker dock att dom har gjort det bra hittills eller i alla fall tagit produkter som kan passa alla hudtyper. Även färgerna på sminket tycker jag att dom lyckats bra med. Jag har inte testat så mycket av dessa produkter ännu utan mest swatchat sminket. 
 
Det jag har testat är Dr.organics ansiktsmask som man ska ha över natten och den är jag nöjd med. Den är väldigt dryg då man bara ska ha ett tunt lager och när man tvättar bort den på morgonen så är man väldigt len. 
Goodiebox har också en roligare modell på sina lådor enligt mig. Det är som en liten låda som man drar ut. Jag tycker att det är jätte bra för när man har några stycken så kan man sätta ihop som ovanpå varandra och vips så har man en liten byrå. 
 
 
För att sammanfatta det hela:
 
Glossybox
Nu har jag inte läst på supermycket här men hela deras tanke verkar vara att man ska få testa på nya produkter som man kanske inte skulle ha köpt själv, för att eventuellt hitta sina nya favoriter. Bra tanke i och för sig men om jag nu inte missat det, så tycker jag att man kan skriva ut informationen om att det är testprodukter man får. Det jag tyckte att dom va bra på är sminket helt klart. Bra storlek, färger och användbara produkter.
Goodiebox
Jag är villig att lägga några kronor extra för att få mer av produkterna så man kan dels testa och bedömma dom under en rättvis tid och dels använda under en lika lång tid som om man skulle ha köpt det själv i stort sett. Jag gillar också att dom försöker köra med naturliga produkter och märken. Eftersom jag inte heller här har kollat upp alla produkter specifikt så kan jag ha fel nu, men jag gillar nog den här lådan mer just för att jag vill ha så naturliga produkter som möjligt, helst ekologiska med, och det känns som att dom levererar det. På grund av det och storleken på produkterna så fastna jag mer för Goodiebox helt enkelt.
 
 
Har ni testat någon av dessa boxar? Vad tycker ni i så fall?
Eller har ni kanske tips på någon annan box?
#glossybox, #goodiebox, #hudvård, #smink,

Kommentera

Publiceras ej