Det är Lördag sägs det...
Jag är inne i ännu en period där alla dagar känns likadana. Blir väl så när man är arbetslös, speciellt nu när David varit hemma också.

Jag börjar för övrigt bli sjuk, kändes häromdagen som att världens förkylning är på väg men har inte hänt mycket mer än att jag nyser och snoret rinner. Är väldigt trött och seg i kroppen också.

Satte mig ändå och sminka mig förut när Milou sov. Brukar tycka det är meningslöst när jag ändå bara ska vara hemma men köpte en ny sminksvamp från real techniques för några dagar sen som jag ville testa. Tänkte även att det kunde pigga upp lite om man känner sig fräsch.
Jag testa dock lite andra nya produkter också och något gjorde att foundationen typ flagna av på vissa ställen. Och vad hände med ögonfransarna egentligen? Kände mig inte så mycket piggare eller fräschare tillslut i alla fall.

Om en stund ska Milou gå ut en liten stund med David och grannen, då ska jag passa på att duscha sen tänkte jag ha lite mini spa för mig själv här hemma när hon har somnat. David och grannen har nämligen bjudit över lite kompisar till grillstugan ikväll så dom ska hänga där ute.

Vad gör ni idag?

Kommentera

Publiceras ej