Som jag längtat! 
Känns som vi inte har riktiga vintrar längre, åtminstone inte när dom ska vara, och efter nyår kan det ju kvitta tycker jag. Jag har knappt haft någon julkänsla alls dom senaste åren, snön gör så mycket!

Igår fick vi både snö och kyla, vanligtvis gillar jag inte kyla men nu tycker jag det ger stämning. Det kom perfekt till advents helgen.

Idag ska vi ner och kika på julskyltningen i stan, får se om Milou tycker det är intressant, jag hoppas det. Undrar också hur hon reagerar på tomten.

Ska vara ärlig och säga att hon har inte varit rolig att ha med i affärer det senaste så jag är lite nervös och förberedd på kamp redan nu, nästan trött redan också hehe. Men jag tycker det ska bli väldigt mysigt så jag hoppas på det bästa och att det inte ska behöva bli så mycket bråk.


I år tyckte Milou det va mer intressant med snö, förra året va hon inte speciellt imponerad av varken snö eller pulkaåkning. Hoppas hon tycker det är kul med pulka i år.

I eftermiddag ska jag börja adventspynta tänkte jag. Misstänker att det krävs 2 dagar nästan om Milou ska vara med hehe.

Är ni dom som har pyntat för längesen eller är ni som mig och tycker att man inte pyntar fören tidigast fredagen på advents helgen?

Hoppas ni får en fin Lördag!

Kommentera

Publiceras ej