Jag har velat uppdatera min garderob hur länge som helst nu, minns inte när jag köpte kläder sist. Kanske blev något förra året, annars va det året innan det. Så när det trilla in lite utlånade pengar tillbaka till sparkontot så kunde jag inte hålla mig utan jag la en beställning.
 
Denna gången blev det från Best secret. Har ni hört talas om den sidan? Det hade inte jag innan jag kolla på Helen Torsgårdens youtubekanal för ganska längesen. Det är en sida som man måste bli inbjuden till på något sätt för att kunna shoppa där, och då hade hon en sådan inbjudan i en video (tror hon hade en ganska nyligen också). Det är alltså en sida med massor av märkeskläder och skor fast till ett mycket billigare pris än vad det vanligtvis kostar. 
 
Jag har aldrig varit intresserad eller brytt mig om märken om jag ska vara helt ärlig. Men när jag satt och scrolla på sidan så hittade jag en hel del som jag fastna för, så det blev att jag la en beställning. Hoppas dock att det har en bra kvalité nu, för det är ju det jag har hört att dom lite dyrare kläderna ska ha. Att det är det som är skillnaden på märkeskläder och "vanliga" kläder.
 
Hur som helst detta är vad jag köpte:
(lånade bilderna från deras sida då ljuset inte gav kläderna rättvisa)
Det jag dock blev förvånad över som jag inte såg på bilderna eller i texten är att det är glitter i Converse tröjan och skorna. Det va ganska svårt att få till bra på bild men jag gjorde ett försök
 
En sista grej jag reagera på är att, i alla fall jag, tolkar bilderna på dom 2 bas t-shirtsen som lite längre. Jag tycker att enligt bilden så går dom ner över höfterna och jag kan tänka att dom går ner till under rumpan nästan, men riktigt så långa va dom inte. (Vilket antagligen framgick i texten där det stod längd på dom) 
 
Så ja lite förvånad ska jag säga att jag blev jag tycker att glittret gör det lite mera tjejigt än "tufft" och stilrent men jag är ändå super nöjd med allt! 
 
(Kan tillägga att det är fri retur vilket är skönt att veta ifall man ångrar sig eller inte är nöjd)
 
David köpte också en tröja som han är mer än nöjd med (och är skit snygg i!)
 
Är ni nyfikna på att kolla in sidan så har jag en inbjudningskod till er som är V2Y-2MG-QQ6. Det är bara att klicka på länken så kommer ni rätt direkt. 
#bestsecret, #calvinklein, #converse, #inbjudningskod, #kläder, #mode, #reflex, #replay, #shopping,

Kommentera

Publiceras ej