I samarbete med www.happy-day.se
 
Om en vecka är det morsdag. Min andra morsdag. Tycker fortfarande att det känns helt sjukt när jag faktiskt tänker på att jag är en mamma nu, som också har äran att bli "firad" denna dag. Helt fantastiskt!
 
Vi (min familj) har alltid, jag vet inte om jag vill säga firat, men varit tillsammans under sådana tillfällen. Oftast käkar vi lite mat, köper något litet och bara umgås ett par timmar. Tänk att det är min mammas 30:e morsdag i år.
 
Men i år ska jag och min mamma unna oss en spadag tillsammans. Jag har nämligen fått äran att än en gång samarbeta med https://www.happy-day.se/ som ni kanske sedan tidigare vet, har massor med olika upplevelser att erbjuda. Jag vågar nog påstå att det finns något intressant för dom allra flesta, själv hade jag faktiskt lite svårt att välja, men det blev spadag till sist då vi pratar om det emellanåt och vi båda kan behöva den avkopplingen inom en snar framtid.
 
Presentkortet kommer hem i en liten presentbox med en leverans på 1-3 dagar, för mig tog det 1 dag att få hem det! Men är du ute i sista minuten så är det ingen fara, för du kan välja att få det på mailen i stället och då har du det inom några minuter. Hur bra?!

Vill ni också ge bort en upplevelse till eran mamma? Eller kanske någon annan som ni tycker är en fantastisk mamma, värd att skämma bort med något extra? Då har jag en rabattkod att dela med mig av till er som är ange20. Den ger er 20% rabatt på alla upplevelser från http://www.happy-day.se/ och gäller till och med morsdag, alltså 26/5. 
 
Vill även tillägga att presentkortet gäller i 3 år och man har 3 års bytesrätt vilket är perfekt ifall man lite osäker på vad man ska köpa eller om personen hellre vill ha en annan upplevelse i slutändan, och inte nog med det så är det även 45 dagars öppet köp ifall man nu skulle ångra sig helt.

Bra deal tycker jag.
#happyday, #morsdag, #morsdagpresent, #upplevelse, #upplevelsepresent,

Kommentera

Publiceras ej