Va så skönt att gå på helg igår! Totalt slut och bara längtade efter att få slänga mig på soffan och kolla serie med ett välförtjänt glas vin. Går förövrigt bra på jobbet nu.
 
Så skulle jag äntligen få lägga mig och sova ut, eller ja längre än till kl 6 i alla fall, trodde jag. Men så fel jag hade. Milou har sovit så himla oroligt denna veckan, gissar på att det är för det blivit så långa dagar på förskolan. Så inatt sov hon kanske 2 timmar, vakna och skrek, va lugn i en halvtimme-timme och sen skrek. Och så har det hållt på hela natten. Och tro inte att hon va på bra humör när vi gick upp heller... 
 
Har bråkat i stort sett hela förmiddagen, fick henne att somna tillslut så nu har hon sovit en timme ungefär. Hoppas på att hon sover ytterligare någon timme och att hon är på bra humör när hon vaknar. Annars vet jag inte hur någon av oss ska orka ta oss igenom denna dagen...
 
Trött, sliten mamma som inte alls är på humör idag. Jag har dessutom kommit på att jag inte gillar att vara med på bild, är inte speciellt fotogenisk av mig och gör mig inte bra på bild. Kanske inte gör mig bra utseendemässigt i verkliga livet heller i och för sig.. Jag har inte orkart bry mig på väldigt länge då jag prioriterat annat och vet att jag både sett sliten ut men också känt mig sliten. Men nu när jag börjar granska mig själv så är det inte mycket jag är nöjd med. Kanske har en down period, det är så lätt att trycka ner sig själv.
 
Idag är det crusing här, mamma och pappa vill väldigt gärna att Milou ska åka med dom i kortegen i deras raggarbil. Så dom har fixat någon barnstol som är för just sånna bilar. Tanken va att dom skulle plocka upp henne och eventuellt mig när dom kom in till stan. Men med tanke på Milous humör och hur trött hon va så får det bli senare om hon är på bra humör och om hon vaknar innan "tåget" går.
 
Jag har inte bestämt mig om jag ska med ner och kika en sväng eller om jag ska passa på att ladda batterierna lite. David jobbar (som vanligt) så blir själv en stund då i så fall. Får se hur det blir helt enkelt. Känner mig bara trött och rörig just nu.
 
Hoppas ni får en fin dag!

Kommentera

Publiceras ej