Vi har länge funderat på hur vi vill ha det på balkongen, och förra året börja någon luddig idé ta form. Vi har inget riktigt klart för oss hur vi vill ha det utan vi testar och ser om vi blir nöjda eller inte helt enkelt.
 
För något årsen eller 2 så fick vi ett gammalt fönster av Davids mamma som vi tyckte det va charmigt, så vi tog hem det och tänkte att vi skulle göra något med det. Nu för ett par månader sen så kände jag att jag ville få något gjort med det och kolla vad vi hade hemma som jag kunde använda mig av. Från början va det slitet vitt så jag börja lasera det med någon mörkbrun färg jag hitta och över måla jag med vitt och sedan slipa jag.
 
Jag blev nöjd med resultatet. Vi båda gillar lite sådär gammaldags slitet och robust, så igår hängde David upp det på balkongen och det blev riktigt mysigt!
 
Ser ni hur mycket paprika plantorna har vuxit sen sist? 😊
 
Hyllan under är gjord utav gamla plankor från ett sånt där balkongbord som fanns när vi köpte lägenheten, har inte gjort något med dom faktiskt. Fästena köpte jag på en loppis förra året. Vi har dock inte riktigt bestämt oss om murgrönan ska vara kvar där, vi har en tanke om att eventuellt köpa en vägghängd kruka och hänga upp över fönstret någonstans med en klängväxt i som ska slingra sig ner i fönstret, eller bara en hängväxt som ska hänga ner över. Vi får se hur det blir.
 
Men just den hörnan är vi ändå nöjda med nu, känns skönt att det äntligen händer något där ute. Blev även riktigt mysigt på kvällen när vi tände lite ljus
 
 
Nu börjar vi vilja hänga där ute lite mer 😊
#balkong, #inredning, #inredningsinspo, #interior, #oldscool, #växter, #återanvändning,

Kommentera

Publiceras ej