Morgonen börja med att jag vakna av Milous gnäll, försökte att få ligga kvar en halvtimme men det va omöjligt. När jag skulle ta upp henne såg jag att det va en full blöja och så hade hon bajsat, det hade smetats ut ända upp på ryggen vilket hade kletat av sig på spjälskyddet och madrassen.
 
Bra start på dagen......
Så det va bara att gå upp och fixa henne och plocka ur hela sängen. 
 
Hon har ju alltid varit så hård i magen så vi har ju fått ge henne massa katrinplommon efter maten och olja i flaskan, men nu helt plötsligt har hon blivit jätte lös. Jag vet att hon på Bvc sa att vi skulle försöka få i henne lite mer fiberrik mat så skulle det nog släppa lite. Nu har det verkligen gjort det. Jag gissar på att det har att göra med vällingen, vi har nämligen börjat med fullkornsvälling. 
 
Förskolan gick bra idag, hon åt dåligt men hon somna faktiskt idag, inte helt utan fight, men det gick efter en ganska kort stund ändå. Vagnen får det bli för henne annars ska hon bara röja runt.
En halvtimme sov hon innan hon vakna och då gick vi hem. Gav henne en flaska och försökte få henne att somna om men det gick inte så hon fick komma upp och jag tvätta allt från spjälsängen. Som tur är så har vi en lika stor madrass till resesängen så hon får ha den tills den vanliga torkat.
 
Nu har hon precis käkat mellis och jag har återigen lagt henne i sängen för att försöka få henne att vila någon timme åtminstone. Jag vill gärna att hon sover en stund så hon inte blir trött och grinig senare i eftermiddag och så vill jag helst lägga henne vid halv 8 på kvällen. Lägger jag henne kl 7 så är det större chans att hon vaknar antingen 2 gånger på natten eller 1 gång där hon ska härja minst en timme. Att en halvtimme kan göra en sådan skillnad.
 
Jag själv är helt slut idag, hade svårt att somna igår kväll och 10 minuter efter att jag hade slumrat till så vakna Milou. Va bara att gå upp och göra flaska, så tog det en stund innan jag kunde somna om igen. Tror jag sovit 5-6 timmar inatt och jag behöver några fler timmar än så.
 
Ska försöka ta igen mig lite nu och rycka upp mig så jag orkar med resten av dagen..

1 kommentarer

Lina Nilsson

15 May 2019 11:41

Halloj!
Jag skulle vilja komma i kontakt med dig för ev samarbete. Maila gärna mig när du ser detta.
Önskar dig en fin dag!

Kommentera

Publiceras ej