Denna dagen har verkligen bara sprungit ifrån mig känns det som. I morgon är nämligen dagen då jag ska återgå till jobb efter mer än ett år hemma. Har hunnit gå igenom ångest, sorg, nervositet, ovilja, spänning och glädje flera gånger om känns det som. Känner lite pirr i magen och nervositet emellanåt när jag tänker på det, men jag ser fram emot det och det känns både kul och spännande faktiskt. 
 
Jag tror att det känns bättre nu när jag sett hur bra det går på förskolan med Milou och hur kul hon tycker att det är, så den ångesten har släppt helt i stort sett. Känner mig bara taskig dom dagarna jag kommer behöva släpa upp henne halv 6 för att lämna henne kl 6 då jag egentligen ska börja jobba.
 
Men nu tar vi en dag i taget och jag tänker att Milou kommer ha det bra på förskolan och det enda jag behöver göra nu är att lära mig jobbet och försöka göra så bra ifrån mig som möjligt. Jag har ju redan fått det så det borde inte finnas så mycket mer att vara nervös över. Jag behöver bara visa vad jag går för helt enkelt. 
 
Hoppas bara på att kunna sova ikväll utan att tänka för mycket och bli för nervös. Jag är ganska trött  nu så hoppas det håller i sig.
 
Nu blir det något avsnitt av serien innan jag kryper ner.
 
Exakt 1 årsen igår, då va hon ny i denna värld och jag hade varit mamma i ungefär 1,5 månad 💕
#backtowork, #känslor, #känsloröverallt, #tillbakatilljobb, #vardag., #vardagen,

Kommentera

Publiceras ej