Två dagar in i arbetslivet och jag är helt slut! Igår va det först och främst så mycket information och sen skulle jag lära mig jobbet. Cykla dessutom dit och hem, jag har inte cyklat på åtminstone 2 år.

På vägen hem kände jag bara att jag ville gråta av trötthet medan jag stod och vänta på att det där satans tåget skulle åka förbi så jag kunde få komma hem någon gång.

Väl hemma va det dom där underbara 3 trapporna jag måste ta mig upp för innan jag är inne i lägenheten och hemma på riktigt. När jag kom innanför dörren bara tog jag en flaska vatten och la mig halvdöd på soffan. Trodde inte jag skulle orka röra mig en millimeter till.

Efter att ha lyssnat på David när han berättat vilken helvetesdag han haft, tagit hand om en gnällig Milou en stund och till sist fått landat lite, så kändes det ändå ganska okej.

Idag kändes det okej väl på plats då jag bara behövde fokusera på själva arbetet jag ska göra. Tycker själv att jag lärt mig relativt bra redan, det funkar även om det inte går så snabbt än och jag får ändra lite i efterhand. Men det är ju ett helt nytt jobb för mig och bara dag 2.

Det finns dock en sak som gör mig så förbannad så jag börjar koka inombords och blir precis förvirrad efter. Jag kör ju nämligen en skjutstativ truck, vilket jag inte gjort sen jag tog truck kort för många årsen. Först och främst så är den ju helt knas att köra som det är, men så ibland behöver jag hämta grejer från en ställning typ, det är som 2 våningar. Och det bara går inte! Igår fick jag bara ge upp, idag fick jag lära mig hur man ska göra för att det ska gå så det gick tillslut efter många om och men. Men att behöva köra och försöka få ut eller in något på det stället förstör på riktigt halva min dag.

Kort sagt så går det okej. Jag kan dock inte minnas att det va så jobbigt att jobba 😂 Tycker folk hela tiden sagt att det kommer bli rena semestern jämfört med att gå hemma med barn. Kan inte påstå att jag håller med om det ännu. Men vem vet, det kanske kommer? Än så länge så hade jag hellre fortsatt vara hemma med Milou i alla fall.

Antar att det är så jobbigt i början nu bara eftersom det blir så mycket för huvudet, sen kan jag ju inte slappna av helt fören Milou sover för kvällen.

Ska vi fortsätta på det negativa spåret så gillar jag inte att jobba 7-16. Det känns som att hela dagen försvinner direkt och att jag knappt hinner träffa Milou emellan allt som ska hinnas med henne innan hon ska sova. Typ laga mat, äta, bada och sen ska hon sova typ. Men så är det bara 3 veckor jag gör det, sen går jag på skift. Känns som att det kommer ge mig mer tid med Milou.

Ska jag avsluta med en halv positiv grej så får det bli att det känns gött att cykla till och från jobbet. Inte i stunden, då är det skit jobbigt och segt, men i efterhand eller när jag tänker på det så är jag glad att jag blev tvungen att göra det. Då får jag i alla fall röra på mig lite grann. Känner mig lite smått hurtig faktiskt haha. Men missförstå mig inte, jag kommer antagligen ta bilen så fort jag får chansen 😂

Såhär chill va Milou på väg hem från dagis medan mamma kämpa med att orka ta oss hem ❤

Hon hade för övrigt problem med att somna idag. 1,5 timme tog det innan hon somna. Då va jag tvungen att vara i rummet och när hon väl la sig ner så våga jag inte röra mig, så jag låg blicksstilla i sängen i 30 min till jag va någorlunda säker på att hon somnat. Allt detta för att hon inte har sin rätta napp hemma.

Hon brukar ha 3 nappar i sängen, men hon har 1 som hon använder, den hade kommit med till förskolan i morse och så blev den kvar där. Just för sådana tillfällen har vi 2 extra nappar hemma, men ingen dög. 

Så idag blev det ingen avslappning eller ensamtid för mig, för nu måste jag sova, helst för en timmesen...

God natt 

1 kommentarer

Liss

22 May 2019 07:13

Vad är det du jobbar med?

Svar: Jag har sommarjobb på ett pappersbruk och då är jag på en avdelning som kallas plock och pack, vilket innebär att jag åker runt med trucken och plockar på grejer på en pall efter beställning helt enkelt. 🙂
Angelica

Kommentera

Publiceras ej