Ännu en helg lider mot sitt slut och som jag skrev i Fredags så åkte vi ut till stugan igen. Va lika härligt som vanligt. Det är verkligen en plats jag mår bra på nu på "äldre" dagar. Jag uppskattar verkligen att vara där, det är så lugnt och fridfullt och balsam för själen verkligen.


Igår va Milous morfar inne i byn och handla, så kom han tillbaka med denna poolen till henne. Han tyckte att hon skulle slippa tränga ner sig i hinken hehe 😂 Den va uppskattad kan man säga, hon sprang i och ur den hela dagen och kvällen fram till läggdags. Det va nästan det första hon gjorde i morse också även om det va kallt hehe.

Blev även lite arbete denna helgen. Vi har målat på stugan lite, klippt gräs och dragit upp vass. Mina föräldrar va ju där också så vi hjälptes åt allihopa. 

På kvällen fick jag och David lite ensamtid så vi kunde åka ut med båten på en riktigt efterlängtad fisketur. Va verkligen skönt och kul. Det är ju inte så ofta vi gör något bara han och jag nu för tiden. Han fick napp 2 gånger så det va kul. Men det är skönt att bara va i båten och prata om allt och inget. Utsikten är också väldigt härlig på kvällen.

Idag blev Milou kvar i stugan med mormor medan jag och David gick ut och käka med några kompisar till han som va på genomresa.

Nu kom vi hem för en stund sedan och som vanligt känns det som att helgen bara sprungit i från oss. Men så är det ju kort vecka denna veckan så det är väl snart helg igen 🙂

Kommentera

Publiceras ej