I Fredags åkte vi till Västerås och spendera midsommar helgen där. Va fullt upp från att vi kom tills vi åkte. Men det blir ju lite så när vi är där, speciellt när det bara är över en helg. Vi vill ju passa på att träffa både Davids mamma och pappas sida när vi väl är där.

Hur som helst. Helgen va bra, men som vanligt gick den väldigt snabbt. Va helt slut när vi kom hem i Söndags.

Tröttheten har hållt i sig hittills också..  Jobbar förmiddag denna veckan vilket innebär kl 6-14. Går alltså upp 4:30-5 någon gång. Har självklart haft problem att somna på kvällen och så har Milou drömt mardrömmar på det.. Typiskt.. 

Eller jag vet inte om det är så men något sånt verkar det vara. Hon är svår att få kontakt med när hon vaknar gråtandes i alla fall, man vet inte riktigt om hon är vaken eller inte och det kan ta ett bra tag innan man får kontakt med henne. Vad kan det vara? Har funderat på någon slags nattskräck men jag vet inte..  Undrar om jag ska prata med bvc om det men kanske är det bara vanliga mardrömmar? 

Hemskt att se henne så i alla fall. Tror hon har haft så i perioder sen hon va liten när jag tänker efter. Bara att vi trodde att det va magen hon hade jobbigt med då.

Så dagarna efter jobb har jag med andra ord varit trött. Känns som jag knappt vaknat vissa dagar ens. Har blivit att komma ikapp med allt som behöver göras hemma bara i stort sett..

En från midsommar

Trots att jag inte uppdaterat på ett tag så har jag sett att folk är inne och läser regelbundet. Kanske mer än när jag väl uppdaterar faktiskt hehe. Har sett det speciellt över helgen nu. Så jag har fått lite dåligt samvete att jag inte hunnit med, men det har varit mycket nu och tiden finns knappt om jag ska vara ärligt. Sen tycker jag själv att det inte varit något speciellt intressant jag skrivit om, utan jag har skrivit för att jag tycker om det. 

Med det sagt så kan det bli lite halvdött här ett tag, åtminstone denna veckan.

Hur va eran midsommar förresten? 🙂 

Kommentera

Publiceras ej