Efter middagen med Davids kompisar i Söndags så började jag tänka... Fick någon slags uppenbarerlse och släppte lite på oro och stress.
 
Pratade med David om det, jämförde och la upp mina argument och förklara hur jag tänkte. Vi kom fram till att jag förmodligen skulle kunna plugga om jag vill. Det skulle funka ekonomiskt.
 
Så jag kollade upp utbildningen jag har varit intresserad av tidigare och insåg att ansökningsdatumet gått ut. Mejlade en tjej jag hade frågat lite saker tidigare i år och undra om det kommer öppnas upp för sena ansökningar ifall det blir platser över. Men nej. Utbildningen drar eventuellt igång hösten 2020.
 
Min vanliga tur... Tänk om vi hade haft detta samtalet en månad tidigare, då hade jag kanske kommit in på utbildningen och varit klar innan jag blir 30. För det är lite så jag känner. Jag vill vara klar när jag är 30, i alla fall för ett tag. Ha ett stabilt jobb som jag trivs med och känner att jag gör nytta.
 
Sen tycker jag absolut inte att det är för sent att skola om sig hur gammal man än är, men jag känner mig själv och vet att det mest troligen aldrig blir av. Känns så jävla surt nu faktiskt.
 
Så nu vet jag inte om jag ska kolla upp alternativa utbildningar, kanske till och med kan hitta en liknande på distans vilket dom hade där jag tänkt söka först men som dom tog bort, så kanske jag kan jobba samtidigt..
 
Men känner jag mig själv rätt så kommer jag väl att fortsätta leta nya jobb, fastna på något ställe och så blir det inget med att plugga till något jag faktiskt är intresserad av.
 
Pengar väger oftast mer. Sorgligt men sant. När jag väl tjänar pengar så vill jag ju inte gå ner i lön. Min tanke med pluggandet va att när vi ändå levt med dålig ekonomi så pass lång tid nu så kan vi lika gärna fortsätta med det ett tag till. För då kan det bara gå uppåt sen. 
 
Men men, får väl helt enkelt se vad det blir nu då. Kände mig faktiskt glad och taggad för en sekund. Nu är jag bara tillbaka på ruta 1 igen. Kanske finns det någon mening med det med? 
 
Det är i alla fall så jag får försöka tänka medan humöret inte är helt i bott...
#rutaett,

Kommentera

Publiceras ej