Jag har alltid trott att det heter mördbultad, men det gör det tydligen inte. Blev osäker så jag googla innan jag skrev överskriften 😂
 
Jag vet att det varit dött här, har tänkt att försöka klämma in åtminstone ett inlägg om dagen. Men jag varken hinner eller orkar just nu. Det är inte mycket kvar av dagen när jag väl slutat, speciellt när David jobbar dygn och jag är själv med Milou. Det finns varken tid eller ork helt enkelt.
 
Idag tänkte jag slänga in ett inlägg lite snabbt innan jag startar ett avsnitt av serien, efter det måste jag hoppa i säng. I morgon är det jag som lämnar eftersom David inte slutar fören kl 9 på förmiddagen så klockan ringer 5 och Milou ska vara på dagis 6:20. 
 
Blir dock bara text då jag inte ens orkar kolla igenom bilderna eller vad jag tagit för bilder den närmsta tiden.
 
Idag känner jag mig i alla fall mörbultad. Har ont i hela kroppen och känner mig helt slut. Milou sov faktiskt hela natten men jag hade svårt att somna igår kväll trots att jag va väldigt trött. Så har varit seg hela dagen. Konstigt ändå när natten va helt ostörd (vad jag minns i alla fall)
 
Kände i eftermiddags att jag börja få lite ont i halsen också. Vet inte om Milou eller David smittat mig eller vad det är. Hoppas inte jag blir sjuk nu bara. Är ju bara 2 dagar kvar denna veckan.
 
Så då va det slut på denna intressanta uppdatering 😅

Kommentera

Publiceras ej