Sedan jag va sjuk har jag mått konstigt. Jag har varit lite illamående hela tiden, lite huvudvärk hela tiden, yr emellanåt och ingen större matlust. Magen är också konstig. Jag förstår inte vad det är. Vatten har jag sett till att dricka mängder på jobbet. Och så trött då, i vanlig ordning... Har haft problem med att somna senaste tiden, ligger och vrider och vänder på mig i typ 2 timmar innan jag kommer till ro.

Förutom att jag har dålig matlust för tillfället så är jag så sjukt trött på mat. Jag har ingen inspiration till vad jag kan laga. I och med att vi börjat göra storkok så blir det mycket köttfärs, kyckling och falukorv. Och jag är så äckligt trött på allt det. Känns som vi bara äter samma mat hela tiden just nu.

Även om jag googlar recept så hittar jag inget som lockar och eftersom jag inte tycker det är sådär superkul att varken handla eller laga mat så blir det extra störigt. Är inte intresserad av mat alls, bara att äta den hehe 😁

Vi har kommit överens om hemma att vi ska börja försöka äta mer fisk, inte bara panerad som vi alltid gör (för att jag tycker det är så gott hehe). Men vi får väl se när vi orkar engagera oss i det.

Har ni några tips på maträtter? Gärna sådant man kan göra storkok av och frysa. Men vad som helst är välkommet!

Den här lilla damen är tvärtom hon, verkar inte finnas något stopp hos henne just nu och hon verkar äta nästan vad som helst 😂 Känns skönt eftersom det varit ganska petigt och svårt att få i henne innan.

Kommentera

Publiceras ej