Jag har haft en down period, har tänkt skriva något men ångrat mig. Det blev för... Ja jag vet inte, men det är ju så att säger man det eller skriver så går det inte att ta tillbaka sen. Då är det där ute i luften för evigt. Så jag höll mig borta i stället.

Hur som helst tänkte bara kika in med en snabb uppdatering nu när jag är på banan igen så att säga.

Jobbet går fint, ska jobba dagtid ytterligare 2 veckor innan jag börjar skift.

David har numera endast 1 jobb och det är heltid fast med 1-2 dygn i veckan då.

I helgen har vi firat kompisar som fyllt år och idag va vi på middag hos Davids farmor och farfar som bor i samma område. Dom kom nyligen tillbaka nämligen. Dom bor i Spanien över vintern då hans farmor har lite problem med lederna tror jag det är. Sen på sommarhalvåret är dom i Sverige och Norge (dom är norska)

Milou har haft feber sen igår, eventuellt Fredags em/kväll men inget som märktes jätte tydligt då i alla fall. Men igår va hon uppe i 39,8 grader stackarn. Hon har varit jätte slö och bara legat, sovit till och från och ingen matlust alls. Idag har hon hållt sig runt 38 och varit betydligt piggare, men tog tempen innan jag la henne och då va hon uppe på 39,1 igen, vilket märktes på henne lite grann. 

Hoppas det går över i morgon, tycker så synd om henne lilla hjärtat ❤ I morgon blir David hemma med henne på dagen i alla fall då han inte börjar jobbet fören kl 17, blir i stort sett att vi byter av varandra då jag är hemma strax efter 4.

Nu har jag precis beställt namn nappar till Milou då dom verkar blandas ihop lite på dagis, när jag kom i Fredags hade hon någon annans jacka på sig 😂 Förstår att det inte är lätt att hålla reda på allt, speciellt om det inte är namnat, men napparna vill jag inte att hon har någon annans, blir baskilusker som det är ändå. Hon har ju varit snorig sen halva första inskolningsveckan.

Nu ska jag i alla fall kolla på ett avsnitt eller 2 av serien innan jag måste lägga mig. Klockan ringer 05:30 i morgon bitti....

Har ni haft en bra helg? 🙂

Kommentera

Publiceras ej