Sent igår kväll när jag låg och försökte sova mullra åskan lite grann. Rätt som det är så kommer världens smäll och jag blev skit rädd. Va inte alls beredd på det. Strax efter kom en till jätte hög smäll. 

Då gick jag och David upp, jag vart lite chockad och blev stressad över att vi måste dra ur alla kontakter. Under tiden vi gjorde det såg vi två stora blixtar på vägen precis utanför.

Vanligtvis tycker jag det är mysigt med blixtar och åska. Men inatt kände jag att det kom lite för nära inpå. Det va verkligen precis ovanför oss.

Milou måste dock ha legat i världens djupsömn för hon reagera inte överhuvudtaget. Diablo däremot va rädd.

Såg ganska snart blåljusen från en brandbil, men när det verka som det lugna sig lite gick vi och la oss igen..

I morse när David åkte till jobbet så hade inte bommen för att komma in och ut från området öppnat sig, vilket den annars gör kl 7 på morgonen. Så han fick åka igenom ett annat område för att ta sig ut.

Sen ringde han och berätta att ordföranden hade ringt honom och berättat att åskan tog elen utomhus här igår. Det betyder också att folk inte kommer ut och in i trappuppgångarna eftersom vi har elektroniska brickor för att ta oss ut och in. Våra portar är ju låsta dygnet runt.

Hade ingen passande bild så tog en från tidigare i vår 😁

Kände redan igår kväll, men speciellt när jag fick höra detta, att i sådana tillfällen är det skönt att bo i lägenhet eftersom det finns åskledare. Det känns säkert. 

Hade ni åska igår?

Kommentera

Publiceras ej