I morgon är det Fredag och det känns så jävla skönt ärligt talat! Känns som jag varit trött dygnet runt denna veckan, trots det så har jag haft svårt att somna dom flesta kvällarna..
 
Kan ni gissa vad vi ska göra i helgen? Jodå vi ska ut till stugan såklart, ska ju bli hur bra väder som helst enligt smhi, hinner kanske ändra sig dock. Man vet ju aldrig...
 
Såhär såg jag ut idag. Jag tänkte att det va varmt men jag ville inte ha korta shorts på mig. Har blivit obekväm med det sedan jag blev mamma, i alla fall ute bland folk. När jag satte på mig den här klänningen/tunikan så tyckte jag den kändes kort. Jag böjde mig ner och kolla i spegeln ifall trosorna syndes, ifall jag skulle behöva lyfta upp Milou eller något ni vet. Det gjorde dom inte, satte på mig ett par korta shorts under ändå.
 
Jag tycker inte den ser kort ut, men den kändes kort på. Kanske har det med åldern att göra? Eller med att jag blivit mamma? Känns som många förändringar skedde inom mig när jag blev mamma.
 
Hur som helst. Efter jobbet idag så träffa jag och Milou upp en gammal vän till mig som numera bor i Halmstad. Hon har semester så hon är här hos sin familj. Vi tog en promenad ner till hamnen och käka/fika sen fick Milou leka lite på en lekplats som finns där.
 
Kändes skönt att träffa henne. Det va längesen, i alla fall som vi kunde prata och hänga ordentligt. Har blivit några snabb träffar dom senaste gångerna hon varit här. Det är en vän som jag känner mig bekväm med, kändes även som att vi är ganska lika just nu med hur vi tänker och känner inför människor.
 
Det va riktigt trevligt i alla fall, idag va en bra dag. Köpte även en sulky av hennes syster till Milou då hon i stort sett bara åker vagn till och från dagis och sover i den där. Då känns våran vanliga så onödig och stor att packa med när vi väl vill ha med den någonstans. Är super nöjd!
 
Hon har även fått en liten rutchkana av sin morbror som han kom med häromdagen. Den va lite sådär i början men nu på kvällen hölls hon där och klättra upp och försökte åka ner själv. Men så går det ju lite trögt när hon bara har blöja hehe
 
Hade en idé om en historia jag tänkte skriva ner idag. Men så har jag inte hunnit som vanligt. Det finns lixom ingen tid till det längre känns det som, utan något snabbt inlägg då och då. Tråkigt men det är så det är. Får se om jag kan få upp den någon annan dag, om jag känner mig inspirerad. Det va något som jag kom att tänka på när jag cykla till jobbet i morse...
 
Är det bara jag som börjar bli irriterad på alla buggar föresten? Eller är det fler som har dom? Först va ju statistiken ur funktion hur länge som helst. Och nu när jag för en gångs skull satte mig och skulle skriva vid datorn så krångla hela sidan och det stod att jag får försöka senare osv.. Störigt..
 
Nu ska jag passa på att njuta av lite ensamtid innan jag måste krypa i säng också. Ville bara kika in med ett snabbt inlägg.