Idag är det min och Davids 3 års dag. Känns ganska sjukt att det gått så snabbt samtidigt som det känns som att det alltid varit vi typ. Men det är väl så det känns när man varit tillsammans ett tag antar jag.
 
Känns också som att vi har hunnit med en hel del på dom här 3 åren, både positivt och negativt, eller tuffa grejer skulle jag nog mer kalla det.
 
Så jag tänkte nämna några slumpvis valda saker vi gjort och gått i genom under åren som gått
  • Under tiden vi dejta drog jag David och grannen på en roadtrip till Norge i min pappas skåpbil. Vi hade såklart med en del packning men vi löste så det blev riktigt mysigt där i bak och ändå fick plats att sova alla 3. Blev som att vi campa i bilen så vi bila och fiska i stort sett i en vecka ungefär och slutdestinationen va Lofoten. Va en helt magisk resa och vi bestämde att göra om det, men så fick vi ju Milou så det har inte blivit av något mer. Skulle dock väldigt gärna åka på en sån resa igen, Norge är så vackert!
 
  • Efter 4 månader tillsammans (och 6 månaders dejting först) så köpte vi våran lägenhet. Det va ett så bra erbjudande så det gick bara inte att tacka nej helt enkelt
  • Vi skulle absolut inte ha några djur och inga djur fick helst komma in hemma. (David va mest hård med det där, jag hade faktiskt 2 katter när vi träffades som jag sålde)Sen åkte vi till ett katthem bara för att kika o vem tror ni föll för en katt? Jo David, så den fick följa med hem. Men hon va ganska skygg så jag trodde att hon nog ville ha en kompis så kanske det skulle gå lättare för henne, så några dagar efter kom jag hem med lilla Diablo. Det sluta dock med att vi fick lämna tillbaka Davids katt då den börja pissa överallt även fast hon verkade trivas.
 
  • Efter 1 år blev jag gravid, så när det närma sig 2 år hade vi fått Milou.
  • Innan jag blev gravid planera vi att ta dykarcertifikat tillsammans, men jag blev gravid så jag kunde inte, medan David fick lov att ta sitt ändå. Det är idag en stor hobby han har och något han vill jobba inom i framtiden.
  • Några månader efter att vi fått Milou åkte vi på 2 stora ekonomiska problem, eller på pappret va det David men jag anser att det är vi eftersom det drabba oss båda. Först något fel med a-kassan (när jag äntligen hade fått han att börja stämpla upp till heltid, då han bara jobbade 40%) och sen en skattesmäll. Det är skulder han kämpar på med fortfarande men äntligen snart är klar med.
  • Jag fick honom till att ta körkort när jag va gravid vilket han också klara när Milou hade kommit ut, han gillar dock inte att köra bil, men det gör saker så mycket lättare för oss båda nu när han väl har det.
  • Vi har båda 2 kämpat med att få en fast heltidsanställning i flera år, tillslut fick han det nu i början a av sommaren och hela våran ekonomiska situation börjar äntligen gå åt det positiva hållet.
  • Vi har båda 2 lidit av och medicinerats mot depression och ångest, jag främst för depression och han främst för ångest.
 
Men trots alla motgångar så har vi hållt ihop och kämpat tillsammans. Stöttat varandra och hjälpt varandra med att se det positiva vi ändå har i stunden. Trots allt så bråkar vi i stort sett aldrig, vi har haft 3 eller 4 bråk under dessa år, sen har det såklart funnits lite irritation och små tjafs emellanåt. Men kärleken har alltid funnits där och vi har löst det snabbt. 
 
Vi har hållt i hop och funnits där för varandra oavsett vad helt enkelt.
 
För min egen del har jag aldrig träffat någon som jag litar på till hundra procent som jag gör med David, jag har aldrig träffat någon så självständig men samtidigt omtänksam och uppmuntrande person. Vi är så olika men ändå så lika. Det känns som att vi är ett bra team och att vi bara klickade direkt på något sätt. Allt känns så bra och avslappnat med honom, jag kan alltid vara mig själv oavsett vilket humör jag är på. Han kan få mig lika glad som irriterad men jag känner mig alltid trygg med honom.
 
En regel vi har är att aldrig lägga oss osams, så även om vi fortfarande kan vara irriterade när vi väl lägger oss så pussas vi och säger att vi älskar varandra.
 
Jag har svårt att se att något skulle hända som gör att vi skulle välja att gå skilda vägar och jag ser min framtid med den här galet störiga men roliga och helt underbara människan. 
 
 
#3år, #3årsdag, #kärlek, #norge, #roadtrip,

Kommentera

Publiceras ej