Tjugo i 7 bestämde sig Milou för att vakna i morse... Jag gav henne en halv flaska i hopp om att få sova vidare, men hon va inte nöjd när det va slut, så hon fick ytterligare en halva och jag bad till alla högre krafter att vi skulle sova vidare. Men icke. Gick för att ta upp henne och märkte då att hon  hade lagt världens monster bajs, så det va bara att byta och jag hoppades ännu en gång att vi kunde ligga och gosa i sängen åtminstone. Inte för att hon någonsin gått med på det tidigare, men man får ju leva på hoppet. Knappast tänkte förmodligen Milou som satte igång och busa direkt.

Tänk om man kunde vakna med hennes energi, bara vara klarvaken och taggad på livet så fort man slår upp ögonen.

Ja emellanåt får hon för sig att sitta i locket till tvättkorgen 😁

Idag har vi haft en riktigt mysig dag jag och Milou innan det va dags för dagis och jobb. Vi va båda sega idag, jag såg på henne att hon egentligen fortfarande va trött i morse men det skulle hon ju såklart aldrig erkänna. 

Vi lekte en bra stund tillsammans förut med en slags plocklåda antar jag att man kan kalla det. När hon väl är intresserad och vill så kan hon sitta och u försöka och greja med något sätt länge faktiskt. Det va kul att se hur hon tänker och hon är faktiskt väldigt duktig, bara man visar vart vilken form ska i. 

Men om det inte går så trycker hon hårdare bara och funkar inte det blir hon sur haha😂 Tålamodet har hon fått efter mig tror jag hehe

Nu sitter jag på jobbet igen. Idag va det mer att göra som tur är. Har haft att göra hela tiden och kan antagligen slå ihjäl den sista tiden också. Gillar mycket mer när man har att göra så att tiden tickar på åtminstone och man slipper det där långtråkiga.

Kommentera

Publiceras ej