Har lagt märke till att jag drar mig mycket till svart nu för tiden. Mina senaste beställningar av kläder va nästan bara svarta kläder, i basen åtminstone, sen är det lite tryck eller så på i olika färger. 

När det började bli så mycket dötid på jobbet så packa jag ner lite nagel grejer i väskan för att ha något att göra om det skulle bli många timmar av absolut ingenting, vilket det har blivit. Men så har jag inte kunnat med att ta fram dom, det känns dumt på arbetstid såklart. 

Men idag åkte dom fram då jag inte kom på något mer att göra. Jag kände att jag pallar inte bara sitta i flera timmar och folk vet ju läget här nere så jag kände att nu skiter jag i det jag måste få göra något så tiden tickar på. Och gissa vilken färg på nagellack jag hade packat? Jo svart..

Sorry för dåliga bilder återigen.. 

Minns inte när jag målade naglarna sist men det är väl en 2 årsen ungefär om inte mer. Jag är inte bra på det då jag är skakis på händerna och att måla med vänsterhanden (jag är högerhänt) är ett himla projekt. Dessutom är jag så otålig att vänta på att det ska torka så jag börjar greja med saker och stöter givetvis emot naglarna så det blir förstört. 

Rätta till lite grann men det får va som det är nu. Kanske inte syns så tydligt men körde med ett överlack som gör det matt, utom på ringfingrarna där jag slängde på lite glitter som jag ville hålla glansigt. 

Som sagt jag vet att det är dåliga bilder men det är dåligt ljus och jag är skakis så det blir lite som det blir..

Nu slutar jag strax så ska börja packa ihop mina grejer...


Kommentera

Publiceras ej