Vet ni vem jag har hittat fram till? Lisa Anckarman.. Jag vet jag är lite efter, minns inte riktigt hur jag trilla in på hennes youtube kanal heller, men det hände i veckan i alla fall. Jag tycker det är så kul att se henne styla människor! Det är inspirerande och kul att se, för hon vågar och hon tänker outside the box så att säga.
 
Genom henne upptäckte jag även Boohoo där jag trodde att det egentligen va bohemiska kläder helt enkelt. Men riktigt så är det ju faktiskt inte märkte jag. Det finns ju allt möjligt till riktigt bra priser dessutom! När jag kika in där såg jag dessutom att dom hade 40% på allt, hur bra?! Så eftersom att jag hade lite pegar över denna månaden bestämde jag mig för att lägga en beställning.
 
Men då gjorde jag ännu en upptäckt... Hur kul jag än tycker det är att shoppa, så orka jag inte riktigt. Jag har bläddrat igenom så mycket, raderat och börjat om. Lagt till i varukorgen och tagit bort. Jag tänkte att jag inte bara skulle köpa massa basic kläder denna gången utan utmana mig själv lite och köpa sånt som jag tycker är snyggt. Men att jag innan skulle fundera ut vad jag kunde ha till plagget så det inte blir ett onödigt köpt.
 
Vet ni hur lång tid det tog för mig att lägga beställningen? 3 dagar! Jag menar visst kan man ha beslutsångest och sådär men 3 dagar.... Really?! Men jag blev så trött i huvudet varenda gång jag satt och kolla 😅
 
Nu har jag i alla fall lagt beställningen precis. Vad tror ni jag köpte? Just det massa olika basics, för jag är en basic bitch helt enkelt (som det så fint kallas).
 
Men några plagg blev nytt för mig, någon slags utmaning. Får väl se om det blir bra när det väl kommer hem. Även om jag blir nöjd med plaggen så ville jag ju egentligen köpa lite mer färg, lite mer mönstrat, ni vet, lite mer roliga kläder. Men men....
 
Nu är jag helt trött i huvudet så nu ska jag dricka kaffe och kolla lite youtube innan Milou vaknar från sin middagslur.
 
Vad gör ni i helgen?
 
Bjuder på en 3-4 år gammal bild då 


#boohoo, #inspirerad, #shopping,

Kommentera

Publiceras ej