Nu när jag för en gångs skull har tid så tänkte jag berätta om helgen som va, det är nämligen dom trevligaste dagarna på länge måste jag säga.

Vi va ju i stugan hela helgen, men på Fredagen hade pappa after work där med sina kollegor också. Så det blev ett gäng. Vi kände först som att vi krascha deras fest men dom verka inte ha något emot att vi va med eller att Milou också va där.

Så det blev lite vattenskidor, mycket prat och så hade pappa fixat massa käk så det blev grill på kvällen. Kul att träffa nytt folk faktiskt och dom va härliga allihopa.

På Lördagen bjöd vi ut några bekanta, eller pappan är väl bekant med David egentligen, att hänga med oss. Dom har en son som är 8 månader äldre än Milou. Vi tänkte att det kunde vara kul både för oss och barnen. Och enligt mig blev det väldigt lyckat i alla fall.

Det blev mycket bad, lite vattenskidor även på Lördagen och så tog vi med barnen ut på en båttur. Milou verka tycka det va jätte kul att åka motorbåt, tillskillnad från när jag rodde ut med henne i ekan. Då va hon lagom road 😂Deras pojk verka också tycka det va kul. 

Så det blev en heldag med dom vilket jag även där tyckte va super trevligt! Återigen kändes det så härligt att få lära känna lite nya människor. Men så vet jag också att David har en liten baktanke med att bjuda dom, så att det ska bli någon slags "mom date" eftersom han tycker att jag hänger för lite med kompisar. Vet även att han och pappan i den familjen pratat om hur lika jag och den mamman är, eller hur vi blev efter vi fick barn.

Men det blev lyckat tycker jag. 

På eftermiddagen kom även grannen (Davids bästa vän som jag kommer referera till grannen hädanefter) och hans tjej och va med några timmar.

På Söndagen stanna vi hela dagen och fortsatte att njuta av vädret eftersom det va så bra. Det tog verkligen emot att åka hem i Söndags ska jag säga.


Eftersom jag inte vet hur dom känner om att man lägger ut bilder på deras son så blir det 2 på Milou i sin rutschkana hon fick av sin morbror. Dessutom är det David som tar bäst och flest bilder hehe

Hon klättrar upp och åker ner helt själv nu, en dag tog det innan hon fixa det 🙂

Kommentera

Publiceras ej