Jag har flera dagar tänkt att jag ska uppdatera här, men så har jag inte hunnit eller orkat.

I helgen fick vi besök av Davids vän från Norge och hans blivande fru i alla fall. Eller ja dom kom i Torsdags eftermiddag men då jobba jag så jag träffa dom bara en snabbis när jag kom hem. 

På Fredagen jobba David dygn och jag 12-17 så blev att jag hängde med dom en stund på kvällen när Milou lagt sig men sen så hoppa jag in i en dusch och dom gick och kolla på film, jag själv kolla serie innan jag gick och la mig.

Det är ju det tråkiga med att man jobbar när andra har semester, att man är så trött så man orkar inte riktigt göra något eller vara jätte social hur länge som helst. 

Lördagen hade vi dessutom ett möte med hyresföreningen så där försvann ytterligare några timmar. Men vi hann att umgås med dom på eftermiddagen och kvällen en stund i alla fall. 

Igår när dom vakna så käka dom frukost och packa i hop i stort sett då dom skulle vidare till Oslo innan dom skulle hem till sig igen.

Kan säga att vi va helt slut igår både jag och David. Dels för att Milou sover dåligt igen, antagligen för det är flera tänder som kommer upp nu, men så verkar hon också vara i någon slags trots. Eller om hon bara har det besvärligt, jag vet inte men det är mycket gnäll just nu i alla fall.

Men å andra sidan så är hon väldigt mysig nu med, hon gosar med allt typ och man får kramar och pussar och hon vill gärna vara nära. Det är så mysigt verkligen!

För min del så va jag trött i huvudet med eftersom jag har lite svårt med att förstå språk, så när vi hade varit på mötet där dom bara pratar norska och försökt fokusera på att förstå vad dom säger, samtidigt som man umgås med en som man får kommunicera med på engelska till att komma hem och ha norska gäster. Det blev lite mycket för mitt lilla huvud hehe

Igår så tvinga vi oss ut en sväng i skogen i alla fall, vi vet att vi brukar bli både piggare och gladare av det och det blev vi också. Även fast det regna så va det väldigt mysigt. 

Blev en hel del kantareller också faktiskt. Milou plocka kottar och bark som hon provsmaka under tiden heheIdag känner jag mig helt förstörd och är så trött. Har sovit dåligt och har ont i nacke ner emellan skulderbladen som ger mig huvudverk på det. Vet inte om jag ligger dåligt när jag sover eller vad det är men vaknar varje dag med huvudverk och ont i nacken. Har även ont i ryggen för tillfället.

Är inget taggad på jobb idag, ännu en eftermiddags vecka då kollegorna skiftar nu så den ene kommer tillbaka från semestern och den andra går så jag ska hoppa på den sistnämndas skift. Är dock skönt att inte börja tidigt när man sover så dåligt just nu.

Men det är bara att köra på så nu ska jag börja göra mig klar för jobbet.

Har ni haft en bra helg?

Kommentera

Publiceras ej