Ja vad ska man säga...? Udda men söta varelser. Hon är verkligen speciell Diablo. Lika mycket som man tycker om henne kan hon gå en på nerverna.

Vi har lagt ut henne för omplacering. Ett halvhjärtat försök att få henne till ett nytt hem. Eftersom det tar emot så stressar jag inte eller lägger ut annons. 

Jag vill ha henne kvar samtidigt som att jag tror att hon skulle få det bättre hos någon annan. Just för att hon inte får den uppmärksamhet och kärlek som hon är van vid och förtjänar sedan Milou kom till världen.

Vi tycker synd om henne helt enkelt. Samtidigt så är hon ju vår, vi är ju hennes familj och hon och Milou har börjat leka lite med varandra. 

Jag har behövt sälja katter förr och vi fick ju lämna tillbaka en katt till ett katthem som vi köpte eftersom det inte fungera och det är tungt. Jag tycker det är jätte jobbigt, samtidigt som när vi väl har henne så blir man ju irriterad på all kattsand och allt hår överallt osv.

Men när det väl kommer till kritan så tar det emot. Får hon det verkligen bättre hos någon annan? Kommer hon inte känna sig övergiven av oss? Kommer hon kunna ty sig till någon annan? 

Ja ni vet. Känns sorgligt att skriva om. Får väl se hur det blir i slutändan...

Kommentera

Publiceras ej