God kväll!
 
Denna helgen va Milou hos mina föräldrar, mamma sa i veckan att hon gärna fick sova där hela helgen så jag åkte ut med henne i Fredags eftermiddag och så åkte jag hem på kvällen när det va läggdags för henne.
 
Kan säga att det va en välbehövlig och riktigt skön helg, den har varit super bra och det känns som att jag fått lite av allt jag ville helt enkelt. Jag har faktiskt kunnat slappna av hela helgen också, antagligen för att jag känt mig precis slutkörd och verkligen behövde detta,
 
Fredagen blev det bara något avsnitt av serien jag kollar på innan jag dök ner i sängen och tvärsomna. Va så slut ärligt talat.
 
Lördagen sov vi ut och sen blev det en lugn och skön morgon med kaffe framför datorn för min del, utan stress. Sen körde jag ett städ och tvätt ryck, så hela lägenheten blev storstädad vilket kändes så jävla skönt! Minns inte ens när jag hann att städa ordentligt sist. 
 
På kvällen satt vi utanför här på området i det härliga vädret med kompisar och tog några glas, spela kubb och bara prata. Blev en sväng ut på krogen också, vilket hade kunnat kvitta för min del faktiskt, men det positiva är att jag och David fick en mysig promenad hem på natten själva där vi bara njöt av utsikten och bara prata om oss och om vårat liv tillsammans. 
 
Idag blev det sovmorgon och vi låg och drog oss i sängen i någon timme eller 1,5 timme efter att vi vaknat. Blev en lugn morgon, eller ja hela dagen har varit lugn egentligen och vi har bara varit idag. Åkte ut och hämta Milou i eftermiddags och när vi kom hem va hon jätte trött så det blev sängen direkt för henne och hon tvär somna.
 
 
 
Nu ska jag kolla något avsnitt av serien innan jag också kryper i säng. 
 
Har ni haft en bra helg?

Kommentera

Publiceras ej